Відмовлено Олександр Міракл / Сергій Ковеленко /Кетті Міракл // Оскарження блокування для Керівництва Ukraine GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лоренс Львівський <3

1 server | Lider МОЗ м.Дніпра
Реєстрування
24 Жов 2022
Дописи
79
Реакції
121
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Міракл / Сергій Ковеленко/ Кетті Міракл
  2. Особистий нікнейм: Віталій Харрісон
  3. Суть скарги: Прошу разбанить а не просто написать що заблоковані за чіти , так як ви кажете , що за використання читів на акаунті "Євген Харрісон" а мені бан за що я ж чіти не використовував , можете провірити , що я ніякі стронні пз та чіти не використовував , я просто стояв на ринку продавав речі , а потім поїхав купляти машину на б/у ринок і бац прилітає бан по сервійному номеру прошу розібратись з цією ситуацією): На 04 Сервері "Північна Україна" друг купив т/з "Škoda" та мав ще доплатити грошей людині за т/з тому , що така була така договірність з людиною а в Євгена були проблеми та він не зміг зайти до гри , та я мав передати грошей людині щоб друг не получив покарання , але не вийшло тому , що людина була в не в грі. Пізніше друг зайшов на 04 сервер з чітами або пз і видали бан мені на 01 та по сервійному номеру прошу зняти покарання я ж чіти та пз не використовував я вважаю , що блокування тут було видано не вірно прошу розбанити
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1704899319881.png
  5. Дата походження: 10.01.2024

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі