Розглянуто Олександр Набанов/Некомпетентність та образи, які тянуть на кримінальну відповідальність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

nord requiem

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Лют 2023
Дописи
104
Реакції
57
Бали
33
1. Нікнейм лідера / заступника: Олександр Набанов
2. Особистий нікнейм: Іван Кіровоградский
3. Суть скарги: Доброго дня, шановний слідкуючий, пишу цю скаргу, щоб показати ким є лідер НПУ Харкова насправді. Справа в тому, що я звільнився з НПУ та вступив в клан, і я коли бачив НПУшників, казав їм що вони мусора. І от я сьогодні в своїх особистих повідомленнях в діскорді побачив повідомлення від нього. Він написав ось такий текст: Ти шо *********************************** малий ахуїв?Тобі їбало зламати?Ти *********************************** на колінах маєш в мене повзати ,як би я не домовився шоб тобі нік поміняли,адміни би засадилм поки не задонатив би.Хто *********************************** пан мусор?Иван ***********************************,москаль йобаний і всьо. І також ще і оце: Эбальнічок прикрий необразована малолєтня ***********************************а,ти даже значення цього слова і індифікацію "мусор" незнає,але шось піздиш,так что мамаше кстати тоже своей бляде привет от Сани Набанова передай ,****************************ок ***********************************ський,шмара руська. Я запевняю, що цей лідер некомпетентний та дуже образливий на слова. Оцей текст, який я продублював, він вже тяне на зняття та бан аккаунту.
4. Особисті докази (скриншот/відео): 5. Дата походження: 25.03.2023

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Лідер НПУ Харкова Олександр Набанов отримає попередження. Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі