Зачинено Олександр Набанов//Порушення Собординації/Оск/Посадив Без Адвоката І моїх Прав.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
37
Реакції
7
Бали
11
1. Нікнейм лідера / заступника: Олександр Набанов
2. Особистий нікнейм:Рома Несторович
3. Суть скарги:Порушення Собординації/Оск/Посадив Без Адвоката і моїх прав
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата походження:11.03.23 19.34.

Останнє редагування:

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Від себе запитання, чому цей чоловік не скинув відео з блок посту, там де його затримали і за що? Тому що 100% не правий!

Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
37
Реакції
7
Бали
11
Від себе запитання, чому цей чоловік не скинув відео з блок посту, там де його затримали і за що? Тому що 100% не правий!
А чому мене обізвали і посадили без відео фіксації і адвоката ?

Олександр Набанов

Генерал НПУ м.Харків на пенсії,Гл.Nabanov Famq.
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
1678356490731.png

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ У МІСТІ ХАРКОВІ
Служити та захищати!

Доброго дня шановна публіка.
Поперше попрошу данну персону ознайомитись із - Закон "Правовий режим воєнного стану",а саме з
статтею 3 у якому вказано все про БП,а також із статтею 5 у якому чітко прописано,що заборонено не підкорюватись працівникам національної поліції,та щей на БП.
Данна персона провокувала мене його затримати хвилин 5!Я йому зробив мінімум 5 поперерджень та зауважень щоб він забрався.Він далі бігав та "замахував" мене і моїх бійців.Після чого в мене вже не вистачило терпіння і людей перевіряти і від нього покемона відбиватись словами "Покиньте зону БП",тому і було вибрано крайню міру - затримати та доставити до віділку.
Стосовно того,що я не зачитав права?То,незнаю потрібно можливо краще слухати свої права.
(І попрошу адміністрацію вже звернути на ФАКТ ОБМАНУ АДМІНІСТРАЦІЇ тому що права були зачитані при затриманні!)
Як можна адекватно та нормально ставитись до людини,яка бігає численно провокує та не підкорюється по нормальному,а у висновку обманює адміністрацію та щей незнає законів?
Стосовно право на адвоката.По-перше це камера ТИМЧАСОВОГО ПЕРЕБУВАННЯ куди до Вас вже приїде Адвокат розбереться,та випустить Вас!У мене на БП бійці,я немаю часу стояти шось комусь доказувати.
Докази:1-відеореєстратор мого працівника із якого видно де ця персона бігає по БП та провокує тим самим порушує порядок - Докази Максима Ігнатченка
Доказ 2 - Мої відео де були зачинаті права на 1 відео,та все інше на 2-гому.
(По факту це 1 відео,але чомусь воно розділене,хоча там чудово видно що нічого вирізаного немає,так якось по цікавому відкатилось)

Доказ -1(Затримання 2:20) Доказ -2
Надіюсь,я все детально розжував,бо людина тяжка на розуміння,тому так.
Провокаторів терпіти з дитинства не можу,по іншому з ними спілкуватись не можу.

1676797808242.png

Олександр Набанов

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
А чому мене обізвали і посадили без відео фіксації і адвоката ?
Ознайомлюся)Де там права не були зачитані?Обманом адміністрації попахує+відео запустив і звинуватив тобі коли йому потрібно!ПРОШУ РОЗГЛЯДАТИ ЯК ОБМАН АДМІНІСТРАЦІЇ З БАНОМ!

Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
37
Реакції
7
Бали
11
1678356490731.png

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ У МІСТІ ХАРКОВІ
Служити та захищати!

Доброго дня шановна публіка.
Поперше попрошу данну персону ознайомитись із - Закон "Правовий режим воєнного стану",а саме з
статтею 3 у якому вказано все про БП,а також із статтею 5 у якому чітко прописано,що заборонено не підкорюватись працівникам національної поліції,та щей на БП.
Данна персона провокувала мене його затримати хвилин 5!Я йому зробив мінімум 5 поперерджень та зауважень щоб він забрався.Він далі бігав та "замахував" мене і моїх бійців.Після чого в мене вже не вистачило терпіння і людей перевіряти і від нього покемона відбиватись словами "Покиньте зону БП",тому і було вибрано крайню міру - затримати та доставити до віділку.
Стосовно того,що я не зачитав права?То,незнаю потрібно можливо краще слухати свої права.
(І попрошу адміністрацію вже звернути на ФАКТ ОБМАНУ АДМІНІСТРАЦІЇ тому що права були зачитані при затриманні!)
Як можна адекватно та нормально ставитись до людини,яка бігає численно провокує та не підкорюється по нормальному,а у висновку обманює адміністрацію та щей незнає законів?
Стосовно право на адвоката.По-перше це камера ТИМЧАСОВОГО ПЕРЕБУВАННЯ куди до Вас вже приїде Адвокат розбереться,та випустить Вас!У мене на БП бійці,я немаю часу стояти шось комусь доказувати.
Докази:1-відеореєстратор мого працівника із якого видно де ця персона бігає по БП та провокує тим самим порушує порядок - Докази Максима Ігнатченка
Доказ 2 - Мої відео де були зачинаті права на 1 відео,та все інше на 2-гому.
(По факту це 1 відео,але чомусь воно розділене,хоча там чудово видно що нічого вирізаного немає,так якось по цікавому відкатилось)

Доказ -1(Затримання 2:20) Доказ -2
Надіюсь,я все детально розжував,бо людина тяжка на розуміння,тому так.
Провокаторів терпіти з дитинства не можу,по іншому з ними спілкуватись не можу.

1676797808242.png

Тоді Вибач тому що в мене все зависло і я не почув свої права

Олександр Набанов

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
Тоді Вибач тому що в мене все зависло і я не почув свої права
А мене це вже не обходить,я тоже можу сказати завис,якби я опру не скинув ти так би не сказав,факт і спроба обману адміністрації вже присутня!Треба було мовчки спетляти з БП,а не доводити справу до цього.Якшо є мій косяк,я своє получу,но і я не допущу шоб ти безневинний звідси вийшов!

Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
37
Реакції
7
Бали
11
А мене це вже не обходить,я тоже можу сказати завис,якби я опру не скинув ти так би не сказав,факт і спроба обману адміністрації вже присутня!Треба було мовчки спетляти з БП,а не доводити справу до цього.Якшо є мій косяк,я своє получу,но і я не допущу шоб ти безневинний звідси вийшов!
Я вибачаюся я свою скаргу забираю

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Закрийте будласка скаргу я її забираю та приношу свої вибачення за незручності
Олександр Набанов прийняв Ваші вибачення, тому скарга закрита, але в майбутньому краще не грайтесь, якщо не хочете сидіти в бані. Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі