Розглянуто Олександр Набанов // Спроба обману адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іво Бобул

Отаман
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
41
Реакції
25
Бали
18
1. Нікнейм гравця: Олександр Набанов
2. Особистий нікнейм: Владислав ПІсін
3. Суть скарги: Данний гравець, шляхом редагування відео, ввів в оману адміністратора Макс Санчез, а саме:
Вирізав момент образи моїх батьків, тим самим хотів прикрити свого напарника Денис Август. Та хотів щоб лише я отримав покарання.
Даний гравець вивів мене на щирі ємоції, після образи моєї матері, тим самим я хочу вибачитись перед гравцем, якщо я його образив чимось.
4. Особисті докази (скриншот/відео): *бумс* (Його відеозапис) -- *бамс* (Мій відеозапис)
5. Дата порушення: 07,02,2023

Іво Бобул

Отаман
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
41
Реакції
25
Бали
18
Прошу перенести скаргу у відповідний розділ

Вова Добрий

<SIKARIO>Форумный герой ?‍♂️
Реєстрування
28 Січ 2023
Дописи
98
Реакції
66
Бали
31
1. Нікнейм гравця: Олександр Набанов
2. Особистий нікнейм: Владислав ПІсін
3. Суть скарги: Данний гравець, шляхом редагування відео, ввів в оману адміністратора Макс Санчез, а саме:
Вирізав момент образи моїх батьків, тим самим хотів прикрити свого напарника Денис Август. Та хотів щоб лише я отримав покарання.
Даний гравець вивів мене на щирі ємоції, після образи моєї матері, тим самим я хочу вибачитись перед гравцем, якщо я його образив чимось.
4. Особисті докази (скриншот/відео): *бумс* (Його відеозапис) -- *бамс* (Мій відеозапис)
5. Дата порушення: 07,02,2023
не повний фрапс

Олександр Набанов

Генерал НПУ м.Харків на пенсії,Гл.Nabanov Famq.
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
Іншої фіксації у мене немає(є лише з моменту коли ти почав його провокувати,якщо ти такий герой то скинь фіксу більшу де ви стадом оскаєте),за те що сказав Денис це його слова,у мене був фрапс саме на расизм.

Олександр Набанов

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
Ну ось тут шановний якраз ви пробуєте обманути адміністрацію,тому що на моєму фрапсі який одразу після слів Дениса чути як ти починаєш расизмом займатись.

Олександр Набанов

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96

Іво Бобул

Отаман
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
41
Реакції
25
Бали
18
Ти казав більше немає фрапсу,але ось ти його предоставив в цій скарзі - Тикай ось цей фрапс - тик
Я вважаю це обман адміністрації
Вважай так далі, в мене був короткий фрапс для ознайомлення, і довгий, я кинув той і той, а шо тобі там требе, мені не дуже цікаво
:cry::cry::cry:

Вова Добрий

<SIKARIO>Форумный герой ?‍♂️
Реєстрування
28 Січ 2023
Дописи
98
Реакції
66
Бали
31
Вважай так далі, в мене був короткий фрапс для ознайомлення, і довгий, я кинув той і той, а шо тобі там требе, мені не дуже цікаво
:cry::cry::cry:
ой, а тут ти проложався, ти сказав шо більше фрапсу не маєш, лого все пам’ятають)

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Переглянувши скаргу бачу, що саме Владислав Пісін намагається ввести в оману адміністрацію, оскільки обрізав відео де він приїхав та почав ображати, та сказав, що який є фрапс такий і є. Автор отримує підвищення терміну блокування.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі