Курт Кобейн
Отаман
- Реєстрування
- 24 Жов 2023
- Дописи
- 78
- Реакції
- 30
- Бали
- 21
Копи які починають затримувати вошого кента, і тут ваш кент (по рп з руками за головою) по діскорду сообщає координати і приїжає толпа яка ДМ-ить копів. Я проти цього так як навіть початківцям в рп ви не даєте відіграти РП банального затримання. Я не конкретно про цю ситуацію, але таких було багато, тому без обід скаргу залишаю.
який напад 2 в 1,якшо нас було 3-є,а Вас 2.
даже якщо відняти Артема який був в кайданках,то нас з Владом двоє,а тут правило 2-є держ.на 1 Неоф. не працює.
за необхідності можу надати фіксацію із своєї сторони.
перешкоди процесу не було,так как я не буду стояти і дивитись як мої кенти їдуть на каталашку - "мы в ответе за тех кого приручили"
Любуйся,зверху чудово видно,що я сиджу в каналі сам і щей замучений.Тому ніхто мені не передавав інформацію шо як і де,я просто катався і замітив якусь двіжуху.Копи які починають затримувати вошого кента, і тут ваш кент (по рп з руками за головою) по діскорду сообщає координати і приїжає толпа яка ДМ-ить копів. Я проти цього так як навіть початківцям в рп ви не даєте відіграти РП банального затримання. Я не конкретно про цю ситуацію, але таких було багато, тому без обід скаргу залишаю