Відмовлено Олександр Незнайко // Бед-Коп біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

саша22

Новий гравець
Реєстрування
21 Лис 2023
Дописи
8
Реакції
2
Бали
6
1.Юне Дитинство
  • я нродився 2/5/1999 та ничого геміг робиті а потім мені стало год я почав ходиті мама казала що я весі в батіка батіка не стало в 2года я тоді не рузомів де батіко а потім мені було 3 года пішов садік я там найшов свойх первих друзів а даже (дівчину"-") я повню коли я остався один в садікі і мама забула забратф мене потім мені було 4 років і я пішов середню групу став постарше було дуже багато друзів я повню коли мене заберала мама я пішов до друга в гості і ми іграли в машинк це мий друг детства а потім нам стало 6 років і ми пішли в школу ми так раділи шо пішли в школу ну а потім він пойхав в другой город я так плакав я не ским дружив 2 года і так ми не бачилиса стого момента а потім мені стало 10 років і мені купили компютер я жив в селі в мене були корови та собаки коти качки я допомагав мамі потом мені сказали шо папа помер в 12 років я тоді хотів померт но я видержав болі....
  • 2.Підросток
  • Япочав ходити на футбол там найшов нового друга ми в свободний час тренувалися гуляли та розмовляли ви був похож на мого друга потім в мене було дені народженя я позвав друга його було зваті максім потім ми в мойой комнаті сиділ празнували мені тоді було 14 років я почув стук в лвері і то прийхав мій друг я так обрадувався а потім я найшов собі дівчену ми провстречалися 2 года подумайте багато як так да а потім я гуляв з другом і побачив її з другим я не підійшов я просто упав в діпресію друг поміг та ми записалися на бокс ми тренувалися 5 год .....​
3. Взросле житя мені вже 20 і я досіті великий но я вже не побачусі з другом а думав він купив машину бмв и напився і розбився і тут подумав зачем житі....
4.Теперішний час
я почав грати в юкрейн я був в ЗСУ НПУ ЗМІ і тут я побачив що проходе набір до СБУ я пройшов набір спочатку я не розумів як тут працювати а тепер я летенант все........................... чому я хочу стати поганим копом то просто поймиті у мене нема папи та лучшего друга детстваю.........................

Таісія Фенікс

Cхідна Україна
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
910
Реакції
522
Бали
98
Вітаю, шановний гравець,

1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 5000 символів(без пропусків).

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі