саша22
Новий гравець
- Реєстрування
- 21 Лис 2023
- Дописи
- 8
- Реакції
- 2
- Бали
- 6
1.Юне Дитинство
4.Теперішний час
я почав грати в юкрейн я був в ЗСУ НПУ ЗМІ і тут я побачив що проходе набір до СБУ я пройшов набір спочатку я не розумів як тут працювати а тепер я летенант все........................... чому я хочу стати поганим копом то просто поймиті у мене нема папи та лучшего друга детстваю.........................
- я нродився 2/5/1999 та ничого геміг робиті а потім мені стало год я почав ходиті мама казала що я весі в батіка батіка не стало в 2года я тоді не рузомів де батіко а потім мені було 3 года пішов садік я там найшов свойх первих друзів а даже (дівчину"-") я повню коли я остався один в садікі і мама забула забратф мене потім мені було 4 років і я пішов середню групу став постарше було дуже багато друзів я повню коли мене заберала мама я пішов до друга в гості і ми іграли в машинк це мий друг детства а потім нам стало 6 років і ми пішли в школу ми так раділи шо пішли в школу ну а потім він пойхав в другой город я так плакав я не ским дружив 2 года і так ми не бачилиса стого момента а потім мені стало 10 років і мені купили компютер я жив в селі в мене були корови та собаки коти качки я допомагав мамі потом мені сказали шо папа помер в 12 років я тоді хотів померт но я видержав болі....
-
- 2.Підросток
- Япочав ходити на футбол там найшов нового друга ми в свободний час тренувалися гуляли та розмовляли ви був похож на мого друга потім в мене було дені народженя я позвав друга його було зваті максім потім ми в мойой комнаті сиділ празнували мені тоді було 14 років я почув стук в лвері і то прийхав мій друг я так обрадувався а потім я найшов собі дівчену ми провстречалися 2 года подумайте багато як так да а потім я гуляв з другом і побачив її з другим я не підійшов я просто упав в діпресію друг поміг та ми записалися на бокс ми тренувалися 5 год .....
4.Теперішний час
я почав грати в юкрейн я був в ЗСУ НПУ ЗМІ і тут я побачив що проходе набір до СБУ я пройшов набір спочатку я не розумів як тут працювати а тепер я летенант все........................... чому я хочу стати поганим копом то просто поймиті у мене нема папи та лучшего друга детстваю.........................