Розглянуто Олександр Пуля- Всеволод Нестайко// На розгляд керівникам

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Андерсон

Водитель по губам
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
217
Реакції
174
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Пуля Всеволод Нестайко
  2. Особистий нікнейм:Артем Андерсон
  3. Суть скарги: Мені відмовили заявку на посаду лідера по причині недовіра від адміністрації я так зрозумів за конфлікт на посаді 3-L Уз там я нічого серйозного не сказав та за свої образи перед людиною вибачився, так як Пуля розглядав заявки вписав причину я нерозумію що я зробив даному адміністратору, потім я покликав Нестайка запитав причину відмови він сказав іза покарань таких як: Неадекватні висловлювання та Образлива згадка гравця (та попрошу зауважити в багатьох є таке і всерівно приймують) яке було на самому початку місяця після цього покарань небуло, я нестайку про це сказав він сказав що з Пульою поговорить. Я прошу перерозгляд заявки та провести проф. бесіду з адмінами. Дякую
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео)

Олександр Пуля

Адміністратор | Західна Україна
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
443
Реакції
472
Бали
123
Вітаю шановний гравець!

Вам було відмовлено через деякі причини:
1. Почнемо з того, що Вас було знято з посади заступника лідера УЗ через те, що ви отримали 3 догани.
2. Лідер має переносити стресові ситуації без неприємних наслідків для оточуючих, тобто бути стресостійким. Дивлячись Ваш досвід на керівній посаді, а саме на посаді заступника лідера Укрзалізниці - ви показали як саме реагуєте в таких ситуаціях, де дозволили собі неадекватно, з матами спілкуватись з підлеглими, що не є допустимо на керівній посаді.
Порушували правила лідерів, звільняли по причині Втрата довіри - не маючи на це певних підстав та навіть не повідомили слідкуючих. Після даної ситуації, я розумію, що ви можете це знову повторити, тому не став ризикувати.
3. Наступна ситуація, Ви були занесені до чорного списку лідерів, але, якщо не помиляюся, вас звіти винесли. Тому у мене немає довіри до людини, яка була не давно в чорному списку лідерів.
4. Також за вами помічено часто неадекватну поведінку. Тобто образи гравців, порушення правил UKRAINE GTA 4.12, образлива згадка гравця в репорт тощо.

Саме через ці основні причини, у мене немає довіри до вас.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі