Розглянуто Олександр Пуля

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даня Тархун

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Вер 2024
Дописи
68
Реакції
82
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Пуля
  2. Особистий нікнейм: Швепсик Керрі
  3. Суть скарги: Я зайшов до ДСНС (поговорити з СТ.складом) я спокійно говорив в залі,нікого не чіпавши,я побачив що перед мною пройшла тінь,і стояла біля нас (мене і працівника ДСНС) мені стало цікаво що це за адміністратор я підійшов дав йому 111 грн,це виявився пан Олександр Пуля,я відійшов і дальше почав говорити з працівником ДСНС,після чого пан Пуля відкидує мене на 30 хв за Перешкода дій Адміністрації,і десь через 30-1 хвилину дає перевидачу на 15 хв,я викликав в репорт пана Пулю, і запитав що я зробив чи чому мене відкинули (не памятаю як імено).Пан Пуля сказав що він був на репорті чи слідкував чи щось робив я також добре не памятаю (і не хочу вас обманювати) ,В чому я помішав пану Пулі мені не ясно,відката в мене немає,тому прошу вирішити проблему,та переглянути відкат пана Пулі.Дякую!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тик
  5. Дата походження: 25.06.2025

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,920
Реакції
1,799
Бали
253
Вітаю
Покарання було видано вірно
Згідно правил Ukraine GTA:

4.12.1. "Обговорення дій адміністрації" - Заборонено обговорювати / критикувати дії адміністрації. | Мут до 60 хвилин
Примітка: обговорення/критика дій адміністраторів в ігрових чатах може спровокувати гравців на конфлікт або застережне ставлення до певного місця тощо де перебуває адміністратор, якщо гравець не згоден з покаранням в нього завжди є можливість звернутися до розділу скарг свого сервера. Такі обговорення можуть нашкодити роботі адміністрації, та контролю за сервером.

Наприклад: "викрити адміністрацію" під час контролі гравців та видачі покарання порушникам правил серверу. Також - це стосується і ігрових недопрацювань. У випадку, якщо ви знайшли якісь баги - зверніться у відповідний розділ.

4.6. "Перешкода роботі адміністрації" - Заборонено перешкоджати або створювати перешкоди роботі адміністрації сервера. | Респавн / Кік / Деморган до 30 хвилин

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі