Відмовлено Олександр Рейвел // злив

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Ричков

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
24 Січ 2025
Дописи
199
Реакції
77
Бали
73
  1. Нікнейм гравця: Олександр Рейвел
  2. Особистий нікнейм: Олег Ричков
  3. Клан порушника: невідомо
  4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
  5. Суть скарги: даний гравець всіма способами мене 'зливає" та прагне щоб мені дали варн по скарзі, через те, що я йому не відповів на питання будучи зайнятим (перекидав скріни на премію). першого разу його скаргу слідкуючий відмовив, тому що адміністрація не розглядає таких скарг (клацни). поітм через деякий час, він скоріш всього написав ГСу держ в телеграм, де нажалівся що він не так розглянув скаргу. після чого вчора вечером надійшов перерозгляд на скаргу рейвела. я не розумію що трапилось з даною особою що вона так хоче занизити мою репутацію на проекті та не дати розвиватись далі. хочу зазначити, його фрапс не є цілим, це можна подивитись по чорному екрану. мені здається перша відповідь на скаргу (посилання на відповідь було вище) більш справедливе, адже це питання до прокуратори. але добре, попередження так попередження, зняти його ще можна, але він прагне надалі, але вже з підвищеною ставкою в розмірі "варн" хоча заступники фракцій не отримують "варн" за це. щодо офф від "рп" не було. в мене фрапс завжди йде. але на цей момент в мене його не було. а навіть якби він йшов він би при переключенні між вікнами вимикався (я не хз як в геймбарі зробити так аби фрапс не переривася при переході на інші вікна). також хочу зазначити: на фрапсі з таймкодом 1:43 саме у цій кімнаті був, але я не розумію, де саме я зник, адже мінімум 5хв я був там. магія? не думаю. і як мені розуміти це? злив? чи не порозуміння? я вже знаю заздалегідь що шановна адміністрація надасть відповідь накшталт "не видно порушень або немає покарання щодо цього". також не розумію його витівки типу: "гс халатний, зніміть його та покарайте га" адже гс та га на мою думку найкращі яких я тільки бачив. чому? тому що гс держ, котрий колись стояв на згс держ, а я за заступнику директора змі помагав мені у всьому. а га нічим не гірше, коли Моана стояла на зга гарно організувала конкурс, було весело приймати участь. тож, вернемось до суті скарги, не розумію що він ще хоче, я вважаю теперішня відповідь слідкуючого доцільна так само як попередня (скрін надано по самому першому посиланню). те що він пише керівнику Олегу Галицькому на форумі про мене в розділі скарг на адміністрацію - абсурд і навіть смішно, але не розумію за що він хоче щоб мені дали варн, адже перед цим він "домахався" до одного із моїх працівників. але чомусь на нього він не подає скаргу накшталт "дайте варн бо я так захтів" а на мене подає. я вважаю він робить це через те, що його звільнили з СБУ, і він почав приходити на набори в держ орг в нагоді "подусити" інших, задаючи питання "печенькам" накшталт "які підстави" тощо. але цього разу в нього клюнуло на більший улов. на мене та підполковника. і він вирішив стати "героєм" та порішати це питання "варном". я вважаю що даний гравець порушив правила UKRAINE GTA 7.2, де говориться про:
    7.2. Заборонено підштовхувати / маніпулювати / закликати / переслідувати гравців, у реальному світі. Додатково вважається, злив фотографій, вимаганням / випрошуванням / заклик до поширення оголених або з інтимним змістом фотографій, розповсюдження конфіденційної інформації, що може будь-яким чином зганьбити честь і гідність гравця / адміністратора, для подальшої комфортної гри на UKRAINE GTA. | Бан від 31 дня / Перманентний бан / Чорний список UKRAINE GTA. форум на мою думку це як реальне життя, він ж ООС, ніяк не є РП штучкою. в правилі пише конкретно "Заборонено робити будь що, що може зганьбити честь і гідність гравця / адміністратора, для подальшої комфортної гри на UKRAINE GTA.". тож я теж буду прагнути аби він отримав саме це покарання. на мою думку воно цілком доцільне. адже через його "скарги" все перевертається, і він всіма способами ганьбить мою гідність. після такого вам би було приємно та комфортно грати на чудовому проєкті від українських розробників? мені здається НІ. адже ви граєте чесно, а якийсь "гравець" який возомнив у собі "форумного героя, котрий чистить сервер від держ орг". мені як гравцю UKRAINE GTA неприємно грати від такого гравця, та створеними "скаргами" від нього. з поганим вмістом щодо мене. також він мене принижує пишучи в скаргі невірше прізвище "Олега Рачка" це можна бачити у цій скарзі. надіюсь ви поймете мою скаргу та виведете вірний вердикт щодо правила 7.2. повторюсь, мені не приємно грати коли на проекті попри мене грає така людина котра ганьбить мою репутацію.
  6. Докази (скріншот/відео): вище
  7. Дата порушення: 29.08.2025

Василь Перегінець

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
3,512
Реакції
1,348
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:
Відповідь було надано - тут.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі