Схвалено Олександр Салтівський для ГА | ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Вер 2022
Дописи
18
Реакції
6
Бали
6
Вік
35
Адреса
м. Харків
1. Ваш нікнейм: Олександр Салтівський

2. Нікнейм адміністратора:
Максим Дуля

3. Суть скарги: Доброго дня Шановна адміністрація на цьому проєкі я з самого початку почінав свій досвід , було дуже багато прожито , по суті ситуація така що я в житті військовий та не маю багато часу на цяцьки але в тилу коли виїджаем буває граемо щоб убити свій час , після того як я вступив в Армію в ГТА Юкрейн я не побачів нечого спільного з армією та хотів звільнитись але керівництво армії ГТА Юкрейн нічого не робило а навпаки мене ігнорувало , мені прийшлось чудити щоб мене звільнили та почав сваритись , після мене звільнили вони та за свої висказування я отримав покарання в вігляді мута 150 хв , після чого я перестав грати бо виїхали на бойовку , після того як я опять повернувся через пару днів я побачів на мене скаргу на форумі , суть скарги така (Образа гравців в рацію ) після чого адмінестратор заблокував мене до 2042 року причіна ( Оск проєкту ) хоча оск проєкту як такого небуло , так я винуватий в тому що оскорбляв гравців , так перед вами Шановна Адміністрація та перед всима людьми кого обідив прошу вибачення та готовий понести справедливе покарання , алеж получений Пермоментний Бан за оск проєкту такого не було в скарзі, прошу вас розібратись з данною ситуацією так як я хочу продовжувати грати на нашому проєкті, немало було прожито та задоначено мною на підтримку нашого проєкту , для того щоб він жив та процвітав .

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): немає можливості зробити "скарга"

5. Дата порушення: 10.01.2026

P.S Шановна Адмінестрація , прошу передивитись всі докази моїх порушеннь , зважити всі за та проти та видати справедливе покарання якого заслуговуе порушник в скарзі за пунктом "5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів"

Останнє редагування:
Реєстрування
8 Вер 2022
Дописи
18
Реакції
6
Бали
6
Вік
35
Адреса
м. Харків

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю! Термін покарання було зменьшено. Але наступного разу оскарження не буде.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі