Відмовлено Олександр Солідний//Видав покарання без доказів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Треверок Сакред

Шановний гравець
Реєстрування
12 Січ 2023
Дописи
46
Реакції
39
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Солідний
  2. Особистий нікнейм: Арнольдік Парадичка
  3. Суть скарги: Сталася Така Ситуація, Мені Дав гравець Арнольдік Замачау Кепку Ред Бул, без якихось умов-обмежень і т.д. Проходе деякмй час, я виходжу с дискорду в якому були люди з якими я не хотів тримати спілкування, та серед цих людей була Тейла Рейн (Сестра Олександра Солідного), мені починають писати що я когось обманув і т.д. Ця Тейла Рейн по родинним відносинам попросила свого брата заступитися за своїх друзів, Олександр Солідний одразу заліз в цю ситуацію та Заблокував мене до вияснення обставин на 6000 днів, після того пише мені гравец с того дискорду (або отдаешь кепку або бан *Скріншоту нажальнемае*). Без ніяких доказів блокувати ігровий аккаунт просто так сказати повірь мені на слово, також прошу перевірити Олександра Солідного на слив кондифіційної інформації так як в переписці з Гравцем він згадував про те що цей адміністратор показував логи або розказував їх 3 особам. Також цей адміністратор прийняв скаргу в особисті повідомлення без офіційних порталів. Прошу Запросити Доказ того що мені давали цю кепку ред бул на обмежений термін. Надіюся на ваше розуміння

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1762544235549.png
  5. Дата походження:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі