Розглянуто Олександр Сопрано

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рональд Рейган

!Або Томас Корнюшин
Реєстрування
13 Лип 2022
Дописи
41
Реакції
1
Бали
11
Ваш ігровий нік: Владислав Литвин
Ігровий нік адміністратора: Олександр Сопрано
Причина покарання: ДМ + Нонрп драйв
Суть скарги: В нас була погоня, були включені мігалки тому їхали по тратуарам і так далі, також вони від нас втікали тому відкрили вогонь по колесам. А данний адміністратор посадив мене за "ДМ", хоча я навіть не стріляв по гравцю а по автвці. Також данний адміністратор мене вже колись садив за ДМ коли я був військовий і до нас пробрались на КПП.
Дата видачі покарання: 12:58, 18.07.2022
Скриншот видачі покарання: Готовий відповідати у разі обману: Да

Рональд Рейган

!Або Томас Корнюшин
Реєстрування
13 Лип 2022
Дописи
41
Реакції
1
Бали
11
Так же фрапс задержания и погони, тайм код - 3:02

Олександр Сопрано

Бавовна / Легенда
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
183
Реакції
40
Бали
31
Вік
24
Вітаю!

Стосовно NonRP drive: я не бачив ніякої погоні в той момент, так як було виключено червоне світло мигалок, і Ви їхали по зустрічній полосі, а також скорочували через бордюри та траву. Повторюю, мигалки у Вас були виключені!

Стосовно DM: ви без попередження відкрили вогонь у місті по автомобілю. Те що Ви стріляли по автомобілю - також рахується за DM.
В ігрі зі своєї сторони я не замітив зброї в гравця, але, гравець не застосовував її проти Вас.

Зі своєї сторони я відповім про те, що за NonRP drive я покарав Вас правильно. За DM - спірна ситуація, так як стрільба з Вашого боку велась в місті, без попередження, та в застосуванні зброї не було необхідності.

Також, з IC сторони у мене до Вас наступні питання:
1. Чому Ви захотіли його перевірити просто так, без підстави на це? (На Вашому відео, в 2:23 Ви говорите "О, чуєш, а давай цього чувака"). Тобто підстав починати погоню у Вас не було!
2. В "Загальні правила організації НПУ" прописано про те, що:
Застосування вогнепальної зброї / фізичної сили / спецзасобів без попередження та вагомих причин. Вагомою причиною вважається:
- затримання порушника
Примітка: затримання має бути законним! При затриманні можна використовувати “Тайзер”.
- Надання опору під час затримання
- Загроза життю та здоров'ю співробітника поліції / оточуючим громадянам

В вашому випадку велось затримання, і Ви могли продовжити погоню, зробити декілька попереджень (а я повторю, попередження не було ні одного), а вже потім застосовувати зброю

Рональд Рейган

!Або Томас Корнюшин
Реєстрування
13 Лип 2022
Дописи
41
Реакції
1
Бали
11
Вітаю!

Стосовно NonRP drive: я не бачив ніякої погоні в той момент, так як було виключено червоне світло мигалок, і Ви їхали по зустрічній полосі, а також скорочували через бордюри та траву. Повторюю, мигалки у Вас були виключені!

Стосовно DM: ви без попередження відкрили вогонь у місті по автомобілю. Те що Ви стріляли по автомобілю - також рахується за DM.
В ігрі зі своєї сторони я не замітив зброї в гравця, але, гравець не застосовував її проти Вас.

Зі своєї сторони я відповім про те, що за NonRP drive я покарав Вас правильно. За DM - спірна ситуація, так як стрільба з Вашого боку велась в місті, без попередження, та в застосуванні зброї не було необхідності.

Також, з IC сторони у мене до Вас наступні питання:
1. Чому Ви захотіли його перевірити просто так, без підстави на це? (На Вашому відео, в 2:23 Ви говорите "О, чуєш, а давай цього чувака"). Тобто підстав починати погоню у Вас не було!
2. В "Загальні правила організації НПУ" прописано про те, що:
Застосування вогнепальної зброї / фізичної сили / спецзасобів без попередження та вагомих причин. Вагомою причиною вважається:
- затримання порушника
Примітка: затримання має бути законним! При затриманні можна використовувати “Тайзер”.
- Надання опору під час затримання
- Загроза життю та здоров'ю співробітника поліції / оточуючим громадянам

В вашому випадку велось затримання, і Ви могли продовжити погоню, зробити декілька попереджень (а я повторю, попередження не було ні одного), а вже потім застосовувати зброю
По перше, щодо нонрп драйв ви могли побачити на записі що ми вели погоню і із-за цього я не встиг включити мігалки. Але добре можливо з цим неправий.
Щодо DM - Ви самі написали що застосування зброї мають бути вагомі причини наприклад загроза життю співробітника поліції. Він достав зброю при погоні тому я порахував як загроза життю співробітника поліції, але вивчіть що таке ДМ - дм вбивство повторю вбивсто без причини, підстави на вогонь були.
Щодо перевірки документів - це моє діло що я сказав у діскорді, по рп я показав орієнтування та мав право перевірити документи

Олександр Сопрано

Бавовна / Легенда
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
183
Реакції
40
Бали
31
Вік
24
1. Повторю ще раз. Коли я почав слідкувати за Вами, Ви порушували ПДР. Погоні в той час я не бачив, так як не були включені світлові та звукові прилади на Вашій машині
2. Ніякої загрози Вашому здоров’ю не було, так як гравець не хотів застосовувати зброю против Вас. Тому, слід було спочатку попередити, а потім вже застосовувати зброю.
3. Стосовно першої Вашої скарги. Тоді ситуація була подібна, і ГА сервера Вам відповів, що якщо ще раз таке трапиться - Вас не вибачать.

Віталій Олександрович

Гість
Відповідь була дана вище.
Закрито

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі