Відмовлено Олександр Сопрано

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рональд Рейган

!Або Томас Корнюшин
Реєстрування
13 Лип 2022
Дописи
41
Реакції
1
Бали
11
Ваш ігровий нік: Владислав Литвин
Ігровий нік адміністратора: Олександр Сопрано
Причина покарання: DB
Суть скарги: Я понимаю, возможно сбил человека. Но я еду 120 км\час, как я должен остановиться перед ним? Обьехал бы по тратуару За нРп драйв откинули, Если вы за 2-ой случай. там аналогично обьезда не было я еду быстро на блокпосту не могу обьехать никак
Дата видачі покарання: 19.07.2022
Скриншот видачі покарання: Готовий відповідати у разі обману: Так.

P.S - Выдайте что то уже этому администратору, на него уже весь форум в жалобах.

Олександр Сопрано

Бавовна / Легенда
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
183
Реакції
40
Бали
31
Вік
24
Вітаю!

Ви стояли на тротуарі, після чого гравець вибіг на дорогу, і Ви, чомусь рішили, саме в цей час почати рух, та задавати його. Така поведінка не личить працівнику НПУ (збивати людей)
На відео нижче чітко видно, як Ви, ціленаправлено, збиваєте людину, а потім, коли здавали назад, ще раз спробували на нього наїхати (і наїхали, так як модель гравця перемістилась, але це не відобразила для мене гра)

Також буду хлопочити про видання Вам бану, згідно до пункту 7.21. Зловживання порушеннями правил сервера. [Бан 5-30 днів] Загальних правил сервера

banned

Гість
Доброго дня, @Владислав Литвин. У скарзі відхилено, факт порушення правил був. Стосовно клопотання адміністрації, щодо блокування буде розглядатися особисто керівництвом.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі