Відмовлено Олександр Топор| мут без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kostya_Kkk

Новий гравець
Реєстрування
3 Січ 2024
Дописи
9
Реакції
2
Бали
3
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Топор
  2. Особистий нікнейм: Костя Сливняк
  3. Суть скарги: я їхав по своїм справам, мене почали таранити перший другий я подумав хрен с ними потім один на новому геліку причипився, почав мене дбшить та питався стовкнути в воду, я позвав адміністратора він коли її побачив говорить ще раз будешь за родню говорити я адмінів не побоюся потім я позвав того адміністратора це Ольга а фамілію не памятаю потім я отвіз хлопця він мене попросив щоб я його підвіз і мені після цього всього дали мут, прошу дати опру на мут або сняти мені його, і там ще довжен бути відео запис у Ольги якщо вона врубала фрапс як мене чел дб
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 22.02.2024

Kostya_Kkk

Новий гравець
Реєстрування
3 Січ 2024
Дописи
9
Реакції
2
Бали
3
та і ще, я тоді сказав йому ти токсік? тому хлопцю який мене таранив чи дбшив крч не суть, і якщо за це мені дали мут то це просто брєд полний тому что він там був неадекват а дали покарання мені не за що

Олександр Грінка

Поважний гравець
Реєстрування
4 Чер 2023
Дописи
197
Реакції
110
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Топор
  2. Особистий нікнейм: Костя Сливняк
  3. Суть скарги: я їхав по своїм справам, мене почали таранити перший другий я подумав хрен с ними потім один на новому геліку причипився, почав мене дбшить та питався стовкнути в воду, я позвав адміністратора він коли її побачив говорить ще раз будешь за родню говорити я адмінів не побоюся потім я позвав того адміністратора це Ольга а фамілію не памятаю потім я отвіз хлопця він мене попросив щоб я його підвіз і мені після цього всього дали мут, прошу дати опру на мут або сняти мені його, і там ще довжен бути відео запис у Ольги якщо вона врубала фрапс як мене чел дб
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 22.02.2024
Вітаю докази надам ЗГА.Очікуйте вердикту

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,188
Реакції
527
Бали
198
Вітаю.
Докази переглянув, покарання видано вірно.

Closed

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі