Відмовлено Олександр Топор | NonRP Drive

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Нікіта Демідов

Центральна Україна
Реєстрування
28 Бер 2024
Дописи
17
Реакції
10
Бали
13
  1. Олександр Топор
  2. Нікіта Демідов
  3. Цей во ображенний на життя чоловік (інакше я не можу його назвати) видав абсолютно безглузде та несправедливе покарання. Вже не раз помічаю, що цей адміністратор придирається до гравців серверу та карає за те, на що нормальні люди закрили б очі. Я не прошу не карати тепер нікого, ні, але можна хоча б ставитись адекватно до гравців, особливо якщо їх дії не несуть нічого погано. Прошу передивитись докази мого порушення та обґрунтувати доцільність покарання, бо на мою думку, я не зробив нічого поганого для гравців чи серверу. Адміністратору бажаю не займатись дурницями та виконувати свої обов'язки адекватно.
  4. Доказ видачі покарання
  5. 08.04.2024

Олександр Грінка

Поважний гравець
Реєстрування
4 Чер 2023
Дописи
197
Реакції
110
Бали
88
  1. Олександр Топор
  2. Нікіта Демідов
  3. Цей во ображенний на життя чоловік (інакше я не можу його назвати) видав абсолютно безглузде та несправедливе покарання. Вже не раз помічаю, що цей адміністратор придирається до гравців серверу та карає за те, на що нормальні люди закрили б очі. Я не прошу не карати тепер нікого, ні, але можна хоча б ставитись адекватно до гравців, особливо якщо їх дії не несуть нічого погано. Прошу передивитись докази мого порушення та обґрунтувати доцільність покарання, бо на мою думку, я не зробив нічого поганого для гравців чи серверу. Адміністратору бажаю не займатись дурницями та виконувати свої обов'язки адекватно.
  4. Доказ видачі покарання
  5. 08.04.2024
Вітаю шановний гравець.Докази надав ЗГА очікуйте відповіді.

Богдан Резніченко

Пенсія ГА | Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
1,451
Реакції
755
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
Переглянувши докази Адміністратора, видно що ви рухались по полю зі швидкістю 150-200 км/год, за що є відповідне покарання. Покарання видано вірно, порушень зі сторони Адміністратора не бачу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі