Зачинено Олександр Хансел,Юторі Титанов // Nonrp Дія,Багоюз,Анімація підчас бою

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Власюк

Поважний гравець
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
236
Реакції
179
Бали
48
1. Нікнейм гравця:Олександр Хансел,Юторі Титанов
2. Особистий нікнейм:Макс Власюк
3. Клан порушника:Volkov
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Barxat
5. Суть скарги:Їхали дорогою побачили ворожий клан якій передвигався на криші автобуса було відкрито вогонь по людях на криші урон по них непроходив так потом один із них юзнув анімацію коли по них був огонь відкриитий також їзда на криші це як нон рп дія
6. Докази (скріншот/відео):
7. Дата порушення:14.07.2023

Olexandr_Hansen

Hansen_Famq
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
208
Реакції
187
Бали
46
1. Нікнейм гравця:Олександр Хансел,Юторі Титанов
2. Особистий нікнейм:Макс Власюк
3. Клан порушника:Volkov
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Barxat
5. Суть скарги:Їхали дорогою побачили ворожий клан якій передвигався на криші автобуса було відкрито вогонь по людях на криші урон по них непроходив так потом один із них юзнув анімацію коли по них був огонь відкриитий також їзда на криші це як нон рп дія
6. Докази (скріншот/відео):
7. Дата порушення:14.07.2023
Доброго вечора шановна адміністрація,хочу пояснити що відбувається,учасники клану Волков також в цьому складі був я грали рп ситуацію під назвою "руфери" тоїсть з авто станції виїхав автобус на одній з зупинок зайшли наші друзі в автобус після чого поки воді чекав щоб пасажири зайшли, 2 людини в цьому повторюся складі був і я залізли на кришу автобусу і лягли,а те що по нам не проходив урон це іза того що росинхрон це ми можемо доказати у Олександр Отаманова видно що ми не стоїмо а лижемо (можемо показати відео докази), також ми попереджали оффтопом що це рп ситуація

Olexandr_Hansen

Hansen_Famq
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
208
Реакції
187
Бали
46
Доброго вечора шановна адміністрація,хочу пояснити що відбувається,учасники клану Волков також в цьому складі був я грали рп ситуацію під назвою "руфери" тоїсть з авто станції виїхав автобус на одній з зупинок зайшли наші друзі в автобус після чого поки воді чекав щоб пасажири зайшли, 2 людини в цьому повторюся складі був і я залізли на кришу автобусу і лягли,а те що по нам не проходив урон це іза того що росинхрон це ми можемо доказати у Олександр Отаманова видно що ми не стоїмо а лижемо (можемо показати відео докази), також ми попереджали оффтопом що це рп ситуація
Також доповнюю: ми викликали адміністрацію щоб слідкувала репор був написаний так "Тп тут РП автобус" адміністратор Олександр Мікал прийняв репорт і не закрив його і ми думали що він прослідкує і в такому випадку який стався повідомить гравців що це рп ситуація +(по логам буде видно що ми викликали або сам адм це підтвердить) а откат ми включили тоді коли по нам почали стріляти, повторюсь ще раз откат надасть Олександр Отаманов як тільки зможе,дякую за розуміння.

Ніксон Рейз

inactive player
Реєстрування
13 Лют 2023
Дописи
196
Реакції
180
Бали
46
ось відео від мого обличчя, де видно що ми лежимо, і нічого не багаємо, ми можемо так само зробити скаргу, що вони літали, хоча за фактом розсинхрон, так само ми їм чітко говорили що це рп ситуація рп автобус на що отримали в відповідь розстріл нас і нашого водія що вважається як дм на роботі, ну вище ми вже згадували що адміністратор був викликаний заздалегідь, що б простежив, і теж нічого не допомогло, і з приводу того, що лежали на даху, ми не знайшли відповідну анімацію що б було видно що ми зачепилися за нього, приклад даної ситуації з життя буде на цьому відео
, відео зрозуміло що не моє, але наводжу приклад тому прошу видавати покарання не нам, а їм за втручання в рп ситуацію+дм на роботі.

Ніксон Рейз

inactive player
Реєстрування
13 Лют 2023
Дописи
196
Реакції
180
Бали
46
також хочу доповнити що вони, саме тим що фрапс обрізали(це видно) скрили те що ми їм говорили що це рп ситуація яку вони зірвали, до чого я веду, що цей чоловік, "Макс Власюк" зробив обман адміністрації щоб закрили жалобу в його бік, тому на цій скарзі дуже багато порушень саме з їх боку.

Дмитро Лінкевич

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Лис 2022
Дописи
1,959
Реакції
492
Бали
196
Гравець надайте повний фрапс у вас на це є 8 годин

Макс Власюк

Поважний гравець
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
236
Реакції
179
Бали
48

Дмитро Лінкевич

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Лис 2022
Дописи
1,959
Реакції
492
Бали
196
Гравці надали докази що в них РП процес і з їх сторони я не бачу порушення.
ЗАЧИНЕНО.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі