Відмовлено Олександр Хубчик/Прошу перерозглянути скаргу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Забродський Дмитро

02 | Західна Україна
Реєстрування
25 Сер 2024
Дописи
38
Реакції
31
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора:Олександр Хубчик
  2. Особистий нікнейм:Дмитро Забродський
  3. Суть скарги:Їхав я біля кольцевої дороги,бачу автоцистерни поливають автомобілі під'їхав і вже почав казати те, за що мені видали мут, я не спорю покарання було видано доцільно АЛЕ я так подивився відеодоказ і хочу зазначити що я під'їжав до сусіднього авто і саме там сидів гравець що подав скаргу а відеодоказ записувала особа з сусіднього авто, наскільки мені відомо то відеодоказі від третього лиця не приймаються, але якщо я помиляюсь прошу переглянути відеодокази, там дуже добре видно що вони обливають наші автомобілі, що є суворо забороненим в статуті ДСНС,прошу видати покарання особам з ДСНС а адміністратор будь ласка перегляньте ще раз скрагу
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/№3026-5-9-5-10.308274/
  5. Дата походження:20.07.2025

Останнє редагування:

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:
Щодо скарги, поданої від третьої особи:

Адміністратор має повне право розглядати подібні скарги, якщо в них містяться образи, що прямо зазначено в правилах подачі скарг:
«Скарга, написана від третього лиця (виняток: приймаються скарги від 3-го лиця, якщо в них зафіксовані грубі порушення правил сервера - RDM, образи (всі без винятку))».

Щодо дій працівників ДСНС:
Критичних порушень з їхнього боку не виявлено, оскільки вони виконували свої службові обов’язки - здійснювали гасіння пожежі, зокрема мотоцикла, що знаходився на проїжджій частині. Натомість гравці на автомобілях, у тому числі й ви, перешкоджали їхній роботі, рухаючись поміж співробітниками під час виконання службових дій.

[ВІДМОВЛЕНО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі