Зачинено Олександр Хубчик // неактивність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Юркевич

Новий гравець
Реєстрування
24 Лип 2024
Дописи
5
Реакції
3
Бали
6
  1. Нікнейм лідера/заступника: Олександр Хубчик
  2. Особистий нікнейм: Володимир Винниченко
  3. Суть скарги: Доброго вечора Шановна Адміністрація. Попрацював я сьогодні в ЗСУ, сказати, що я в шоці це нічого не сказати. Такого я ще давно не бачив, але на сьогоднішній день це майже повністю неактивна організація. Майже ніякого контакту керівництва ЗСУ зі своїми військовослужбовцями немає. Ситуація настільки складна, що ти буквально повинен проситись щоб Полковник чи Генерал відповів тобі в рацію. Я розумію, що в конкетний той час вони можуть бути заняті, але цілий день - це вже не є нормальним. За здачу тестів на підвищення я взагалі промовчу. Нікому взагалі майже не здаш. Полковників майже за весь день на військовій частині не наблюдалось. Чому Полковники собі таке допускають на весь робочий день не бути у військовій частині я не розумію. Складається враження що Полковникам та Генералу буквально не цікава ця організація. За весь день проводився тільки один КОД-5 (Побудова на плацу) для підвищення в 20:30. І наприклад в мене в цю годину не було світла і я не зміг бути присутнім. В таких випадках якщо Полковники та Генерали планують робити тільки один КОД-5 за весь день то на форумі має бути присутня спеціальна тема з відгулом тобто, щоб я зміг получити в іншу годину підвищенння якщо мені не вийде бути присутнім. Чому проводиться тільки один КОД-5 за весь день? Це також показує небажання керівництва займатись составом. Коли нападають на армію буквально немає кому захищатись оскільки 1 ранг навіть зброї не має. Весь день за 1 ранг все, що ти можеш робити це стояти АФК, що є категорично забороненим. Возити мусор - це весь РП процесс за 1 ранг, і в тебе не залишається вибору як попросту вийти з гри. В робочий час буквально 6 - 7 1 рангів стоять в казармі і не знають, що робити, оскільки немає кому допомогти, на ВЧ Полковників немає, при тому що 3 з 4 в мережі. Є навіть такі ситуації, що в мережі 3 Полковника(Заступники) - ти пишеш в рацію Полковнику, ні один з них тобі не відповідає. На ВЧ вони не з'являються і в мене складається відчуття, що вони просто їздять по місту і накоплюють PAYDAY. Якщо цю ситуацію з Армією не змінити - у більшість початківців, а армія - це початкова організація, попросту пропаде бажання грати або як мінімум за державні організації. Також небажання Керівництва бути активним впливає і на інші організації, оскільки вони залишаються без боєкомплектів. Прошу Вас Шановна Адміністрація розібратись в цьому питанні.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 24.07.2024

Іван Хілл

ЗГС Держ | На Пенсії
Реєстрування
7 Лис 2022
Дописи
306
Реакції
170
Бали
88
Вітаю!
За проханням автора скаргу Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі