Відмовлено Олександр Хубчик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Пітбулл

Новий гравець
Реєстрування
29 Лип 2025
Дописи
6
Реакції
2
Бали
3
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Хубчик
  2. Особистий нікнейм: Андрій Дніпровський
  3. Суть скарги:
  4. Добрий день.Я подав скаргу на гравця, надавши всі необхідні докази, включаючи відео, де чітко видно момент нападу на мого персонажа. Незважаючи на це, адмін відмовив у розгляді, написавши, що "немає звуку" та "погано видно".
  5. Доказ: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Нападіння.311031/#post-1257786
  6. Дата: 29.07.2025

Андрій Пітбулл

Новий гравець
Реєстрування
29 Лип 2025
Дописи
6
Реакції
2
Бали
3
Я взагалі усе розумію, але там реально все видно, все можно побачити як мені почали шмаляти по колесам)
Чи мені треба скинути жалобу на мене, яку приняли учора?) Де гравець просто кинув скрін про те, як написав про батьків у ролі гта рп!
Де так само було "погано видно" , чи фото було зроблено з "телефона" ???
У мене питання, чому адміни так себе поводять, як ви їх взагалі примаєте? Сподіваюсь на розгляд скарги.

Андріан Мельник

Ст. Адміністратор | Західна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
21 Лип 2023
Дописи
171
Реакції
74
Бали
73
Видно то видно, але не видно дати та час внизу екрану (Внизу - Ліва частина екрану)
Гайд
Як зробити фрапс на Windows 10/11 без сторонньої програми?
1. Натисніть Win + I, перейдіть в категорію "Ігри" (або найдіть окремо налаштування Game Bar, на 10 та 11 Windows налаштування відрізняються стилем)
2. Після переходу до Game Bar, увімкніть його та поставте галочку "Дозволити контролер відкривати Game Bar"
3. Перейдіть у категорію "Записи", увімкніть фонове записування та вставте останні хвилини
Рекомендую 2 хвилини, так як не потрібно буде обрізати відео, якщо ви вмієте та можете обрізати краще ставте 10 хв.
4. Поставте галочку: "Записувати, навіть коли ПК не підключено до мережі"; "Записувати під час проектування екрана"; "Записати звук гри", також якщо використовується мікрофон - поставте галочку.

На цьому все
Якщо у вас буде ситуація яку треба буде записати, натискайте Win + Alt + G

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Розгляд скарги адміністратора вірний. Ознайомтесь з "Правила подачі скарги чи оскарження на адміністратора".
Порушення пункту:

Фрапс знятий на телефон або інші подібні пристрої підлягає розгляду якщо на ньому хороша якість та видно всі ключові і необхідні моменти.

| ВІДМОВЛЕНО |

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі