Схвалено Олександр Шелбі// Шантаж / Зливання фото / Зливання / Погрози / Не знання правил/

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данієль Шухевич

𝕋𝕠𝕩𝕚𝕔
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
244
Реакції
411
Бали
68
Нікнейм гравця: Олександр Шелбі
Особистий нікнейм: Данило Ігнатченко
Суть скарги: 1.Гравець Олександр Шелбі написав скаргу. На Мене (Данила Ігнатченко) та на Олексія Ігнатченко. Якоби ми порушили правила сервера і створили новий акаунт. Шановна Адміністрація згідно правилу-
2.7. Дозволено зареєструвати виключно 2 ігрових аккаунта на сервері, де перший основний, а інший твінк аккаунт. Та
2.8. Дозволено мати не більше одного мультиаккаунта.
Правила що на мультіакаунті не можна вступати во фракцію я не бачу! (Якщо воно все ж таки е прошу його написати в розділ правила проекту) отже я важжаю що П.Олександр Шелбі сам не знае правил сервера.
І тим що він написав на нас скаргу він нас питаеться злити із-за того що ми його вбили на івенте. (Вирішувати вам шановна Адміністрація, но на мою думку п.Шелбі написав ложну скаргу. Та назвіть будь ласка пункт там де прописано що на мультіакаунті не можна вступати в дер.орг.)
2.П.Олександр Шелбі написав скаргу заради шантажу ( якщо ми звільняюсь ЗВБ то він її удаляе)
Зливання фото мого друга
Прошу покарати цього гравця з усіх правил. Також погрожував що знімуть лідера.(А це зливання фракції)
Особисті докази (скриншот/відео):
Скарга- Шантаж- Зливання фото мого друга- Доказ що скарга тільки іза івента- Погроза що знімуть лідера.- Прохання щоб цю скаргу переглянув: ЗГС Держ.
Дата порушення: 20.06.2023

Останнє редагування:

Олександр Шелбі

Шановний гравець
Реєстрування
17 Лют 2023
Дописи
366
Реакції
44
Бали
28
Відповідь з моєї сторони: Фото вашого друга надали мені ви і ваш друг особисто підтвердив що ці фото не його, але потім ви злили моє фото та передали свому другу. Погроза що знімуть лідера скріншот не повний (Повний Скріншот та інші докази будуть нижче), Стосовно скарги із за івенту, поясніть мені будь ласка я що не маю права кинути скаргу навіть якщо би не було івенту? п.Ігнатченко навіщо ви намагаєтеся злити гравців не надаючи повні фото докази із переписки, на доказах видно що скріншот обрізаний, стосовно шантажу я вас попередив в Діскорд що можливо вас звільнять, за обхід покарання, тому прошу Адміністрацію заблокувати гравця Данило Ігнатченко за злив гравців. Всі докази стосовно із моєї сторони надаю нижче: Докази

Данієль Шухевич

𝕋𝕠𝕩𝕚𝕔
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
244
Реакції
411
Бали
68
Відповідь з моєї сторони: Фото вашого друга надали мені ви і ваш друг особисто підтвердив що ці фото не його, але потім ви злили моє фото та передали свому другу. Погроза що знімуть лідера скріншот не повний (Повний Скріншот та інші докази будуть нижче), Стосовно скарги із за івенту, поясніть мені будь ласка я що не маю права кинути скаргу навіть якщо би не було івенту? п.Ігнатченко навіщо ви намагаєтеся злити гравців не надаючи повні фото докази із переписки, на доказах видно що скріншот обрізаний, стосовно шантажу я вас попередив в Діскорд що можливо вас звільнять, за обхід покарання, тому прошу Адміністрацію заблокувати гравця Данило Ігнатченко за злив гравців. Всі докази стосовно із моєї сторони надаю нижче: Докази
Вітаю вас п.Шелбі.
Давайте відповім на ваші питання.
1.що до фото друга насправді це його фото а сказав він що не його по причіні щоб ви не скидували це фото комусь.
2.Погроза що. Знімуть лідера не тільки НПУ.Х а ще і НПУ.Д. (Скрін нижче)
3. На скріншоті все видно.
4. На скріншоті все видно там де ви пишете або звільняеся ЗВБ або я не удаляю скаргу.
5.Щодо Зливу гравців якщо ви вважаєте що написати скаргу на гравця це злив, то це не мої проблеми.
Але ви пишете скаргу на мене та Олексія Ігнатченко без доказів і питаетесь нас злити іза івента- тому спочатку зрозумійте що не ми вас а ви нас зливаете а потім щось кажіть.
Також шановна Адміністрація хочу доповнити що даного гравця було знято з посади Зам.Гол.Лікаря іза порушення правил, так що п.Шелбі не кажіть що ми зП Олексіем Ігнатенко не знаємо правил

Дякую за увагу
Слава Україні
Усім героям слава!

Олександр Шелбі

Шановний гравець
Реєстрування
17 Лют 2023
Дописи
366
Реакції
44
Бали
28
Вітаю вас п.Шелбі.
Давайте відповім на ваші питання.
1.що до фото друга насправді це його фото а сказав він що не його по причіні щоб ви не скидували це фото комусь.
2.Погроза що. Знімуть лідера не тільки НПУ.Х а ще і НПУ.Д. (Скрін нижче)
3. На скріншоті все видно.
4. На скріншоті все видно там де ви пишете або звільняеся ЗВБ або я не удаляю скаргу.
5.Щодо Зливу гравців якщо ви вважаєте що написати скаргу на гравця це злив, то це не мої проблеми.
Але ви пишете скаргу на мене та Олексія Ігнатченко без доказів і питаетесь нас злити іза івента- тому спочатку зрозумійте що не ми вас а ви нас зливаете а потім щось кажіть.
Також шановна Адміністрація хочу доповнити що даного гравця було знято з посади Зам.Гол.Лікаря іза порушення правил, так що п.Шелбі не кажіть що ми зП Олексіем Ігнатенко не знаємо правил

Дякую за увагу
Слава Україні
Усім героям слава!
Поясніть будь ласка мені, я не маю права писати скаргу на гравців тому що вони порушують?

Данієль Шухевич

𝕋𝕠𝕩𝕚𝕔
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
244
Реакції
411
Бали
68
Поясніть будь ласка мені, я не маю права писати скаргу на гравців тому що вони порушують?
Згідно правилу-2.7. Дозволено зареєструвати виключно 2 ігрових аккаунта на сервері, де перший основний, а інший твінк аккаунт
Та 2.8. Дозволено мати не більше одного мультиаккаунта.
Правила що не можна вступати в держ.орг там немає

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Гравець буде покараний.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі