Зачинено Олександр Шміт | Можливий блат, не об'єктивний розгяд справи

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віктор_Урбан

Новий гравець
Реєстрування
29 Січ 2026
Дописи
5
Реакції
1
Бали
3
1. Ваш нікнейм: Віктор Урбан
2. Нікнейм адміністратора: Олександр Шміт
3. Суть скарги: Подав скаргу на заступника лідера а саме Владислава Бурбу, я прикріпив докази порушення а саме порушення графіку робочого дня, за пукт 2.8. правил державних організацій передбачає догану або звільнення, щодо обрання покарання на власний розсуд я не бачу пункта окрім для Головної адміністрації, адміністратор вирішив назначити Бурбі дисциплінарне стягнення у вигляді розмови (абсурд), також в ході справи виявились деталі мого звільнення за втратою довіри без причини та узгодження із слідкуючою адміністрацією (я дізнавався), про це я повідомив слідкуючих вони повернули мене, і ГС держ був повідомлений, але ніяких мір прийнято не було в сторону заступника, він мені іспоганив трудову книгу.
Також ГС держ назначив мені так скажемо дисциплінарне стягнення у вигляді розмови за те саме правило 2.8. але він навіть не дивився скріншот щоб побачити мій початковий квест, я на той момент тільки зареєстрував акаунт.
Прошу прийняти міри та вжити відповідних заходів, для мене як новачка це дуже неприємна ситуація яка відбиває інтерес до гри, я тільки ознайомлююсь із правилами але вже розумію що і як тут в ситуації. Також п.Бурба біля СБУ м.Київ влаштував конфлікт за те що у мене в руках була зброя і я якоби навожу її на людей, почав з мене качати..
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): [Скарга] [Розмова з ГС]
5. Дата порушення: 01.02.2026

Василь Бурба

Західна Україна
Реєстрування
19 Лют 2024
Дописи
26
Реакції
33
Бали
23

Цитую: "Також п.Бурба біля СБУ м.Київ влаштував конфлікт за те що у мене в руках була зброя і я якоби навожу її на людей, почав з мене качати..".
А те що ви почали "втирати" Бурбі що не підпорядковуєтеся, хоча згідно правил держ.організацій:

3. Обов'язки гравців державних організацій (силові структури)

3.3. Підкорятися старшим за званням.

Далі ви почали втирати якусь дурню за судові інстанції, хоча і без них Генерал і Полковник по РП має досьє кожного працівника.

P.S. Якщо ви прочитали в інформації про підрозділ "Морфей-7", що працівники СБУ, які перебувають у підрозділі мають доступ до держ.таємниці, то це не значить що кожен ваш "похід в столову" є державною таємницею. - https://postimg.cc/D407dFDV
Я залишаюся думки, що спроби "зливу", якими ви намагаєтеся задовольнити ваші "потреби" не несуть ніякого сенсового навантаження для адміністрації, бо є максимально необгрунтованими.

Останнє редагування:

Віктор_Урбан

Новий гравець
Реєстрування
29 Січ 2026
Дописи
5
Реакції
1
Бали
3

Цитую: "Також п.Бурба біля СБУ м.Київ влаштував конфлікт за те що у мене в руках була зброя і я якоби навожу її на людей, почав з мене качати..".
А те що ви почали "втирати" Бурбі що не підпорядковуєтеся, хоча згідно правил держ.організацій:

3. Обов'язки гравців державних організацій (силові структури)

3.3. Підкорятися старшим за званням.

Далі ви почали втирати якусь дурню за судові інстанції, хоча і без них Генерал і Полковник по РП має досьє кожного працівника.

P.S. Якщо ви прочитали в інформації про підрозділ "Морфей-7", що працівники СБУ, які перебувають у підрозділі мають доступ до держ.таємниці, то це не значить що кожен ваш "похід в столову" є державною таємницею. - https://postimg.cc/D407dFDV
Я залишаюся думки, що спроби "зливу", якими ви намагаєтеся задовольнити ваші "потреби" не несуть ніякого сенсового навантаження для адміністрації.
Так я вмію читати внутрішні положення та повноваження, то користуюсь цим, постанови видані Президентом про МОРФЕЙ-7 надають мені на це повноваження, а користуюсь я цим тому-що Бурба має особисту непрязнь, цього доказ моє звільнення за втратою довіри

Василь Бурба

Західна Україна
Реєстрування
19 Лют 2024
Дописи
26
Реакції
33
Бали
23
-цього доказ моє звільнення за втратою довіри-
По причині: Злив особового складу, а КД на повернення в фракцію(навіть за наказом президента) ніхто не відміняв, бо ніякі накази не можуть бути легітимними, якщо вони порушують правила держ.організацій Юкрейн ГТА.

Віктор_Урбан

Новий гравець
Реєстрування
29 Січ 2026
Дописи
5
Реакції
1
Бали
3
По причині: Злив особового складу, а КД на повернення в фракцію(навіть за наказом президента) ніхто не відміняв, бо ніякі накази не можуть бути легітимними, якщо вони порушують правила держ.організацій Юкрейн ГТА.
Смішно з твоїх слів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі