Розглянуто Олександр Юрчишин (Для ГА)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владічок Фасоля2.0

Новий гравець
Реєстрування
3 Жов 2022
Дописи
7
Реакції
2
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Юрчишин
  2. Особистий нікнейм: Владічок Фасоля
  3. Суть скарги: Моя суть звернення полягає у тому, що я подав жалобу на гравця, який обманув мене на гроші при продажі транспорту, на відео чітко видно порушення зі сторони граця, там описано і вказано точну сумму (14.000.000 грн. 5 мільйонів при протажі транспорту, а 9 мав докинути на карту, так як максимальна ціна не дозволяє одразу всю сумму). - повторюсь, це все було обговорено по згоді обох сторін і це чітко видно на відео. Коли я продав гравцю автомобіль, він поїхав до банкомату і оффнувся (це видно на відео). Я написав на нього скаргу у відповідний розділ, а там адміністратор "Олександр Юрчишин" відмовив мені, по причині, що занадто довге відео (3 хв), а також нема "тайм кодів". На що попрошу Старшу Адміністрацію передивитись цю скаргу, тому що, там неможливо зробити коротше відео, так як я вирізав як найменше уривок у якому чітко видно порушення, а з приводу "тайм кодів", там на відео чітко видно час та дату в самій грі, що є точним. Надіюсь на порузуміння та чекаю вашої допомоги, дякую.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):*тиць*
  5. Дата походження:12.04.24

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,188
Реакції
527
Бали
198
Вітаю.
Не підлягає розгляду:
  • Фрапс більше двох хвилин і без тайм коду розгляду не підлягає;
Ви можете написати повторну скаргу на гравця, але при цьому вказувати тайм коди.

Closed

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі