Владічок Фасоля2.0
Новий гравець
- Реєстрування
- 3 Жов 2022
- Дописи
- 7
- Реакції
- 2
- Бали
- 6
- Нікнейм адміністратора: Олександр Юрчишин
- Особистий нікнейм: Владічок Фасоля
- Суть скарги: Моя суть звернення полягає у тому, що я подав жалобу на гравця, який обманув мене на гроші при продажі транспорту, на відео чітко видно порушення зі сторони граця, там описано і вказано точну сумму (14.000.000 грн. 5 мільйонів при протажі транспорту, а 9 мав докинути на карту, так як максимальна ціна не дозволяє одразу всю сумму). - повторюсь, це все було обговорено по згоді обох сторін і це чітко видно на відео. Коли я продав гравцю автомобіль, він поїхав до банкомату і оффнувся (це видно на відео). Я написав на нього скаргу у відповідний розділ, а там адміністратор "Олександр Юрчишин" відмовив мені, по причині, що занадто довге відео (3 хв), а також нема "тайм кодів". На що попрошу Старшу Адміністрацію передивитись цю скаргу, тому що, там неможливо зробити коротше відео, так як я вирізав як найменше уривок у якому чітко видно порушення, а з приводу "тайм кодів", там на відео чітко видно час та дату в самій грі, що є точним. Надіюсь на порузуміння та чекаю вашої допомоги, дякую.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):*тиць*
- Дата походження:12.04.24