Розглянуто Олександр Юрчишин / Не згоден з рішенням андміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Батькович

Новий гравець
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
19
Реакції
2
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Юрчишин
  2. Особистий нікнейм: Іван Батькович
  3. Суть скарги: Не згоден з рішенням. По-перше - це дуже дивний аргумент "Докази з особистих повідомлень не приймаються", тобто людина по-факту сама признає, що обманула, але це не вважається доказом лише через те, що він це признає в особистих повідомленнях? Абсурд же. По-друге (що найбільше дивує) - технічна підтримка з телеграму, з якою я спілкувався більше 40 хвилин, перевіряла інформацію про людину, яка обманула, я сказав нікнейм людини, точний час, коли я переводив кошти, після цього ТП мені відповіли, що у цей самий час (після того, коли я перевів кошти) деталь, яку я придбав у людини він її положив у багажник машини замість того, щоб передати мені. ТП навіть підтвердили, що це був турбонаддув. І після цього, я запитав у ТП з ТГ, чи є сенс писати на форум без відео-доказів - мені відповіли, що так та сказали прикріпити скріни з моїм зверненням до них, що я і зробив.
    Можу надати повний діалог з підтримкою з тг. Також можу надати весь діалог, якщо потрібно, де ми домовлялись про покупку, там видно і час коли він мені скидував номер карти (після цього я перевів кошти, є скрін), і ціну за яку ми домовились, але він у ДС, а після відповіді адміністратора на форумі "Докази з особистих повідомлень не приймаються" не знаю чи це потрібно...
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Посилання на скаргу - https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Обман-при-купівлі-предмету.149520/#post-649050
  5. Дата походження: 26.03.2024

Олександр Юрчишин

L ЗСУ | Центральна Україна [01]
Лідер
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,226
Реакції
1,168
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
В скарзі яку ви написали на гравця та отримали відмову немає жодних доказів з гри, також відсутній будь який договір.

Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА

Іван Батькович

Новий гравець
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
19
Реакції
2
Бали
6
Вітаю шановний гравець!
В скарзі яку ви написали на гравця та отримали відмову немає жодних доказів з гри, також відсутній будь який договір.

Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА
Я написав, що можу надати скріншот з переказом коштів на карту та сказати точний час. На рахунок договору: Як я вже писав - договір є "від А до Я", але нажаль він у діскорді, його без проблем можу повністю показати. Плюс я не розумію, чому ви не звертаєте увагу на те, що підтримка з телеграму по логам перевірила вчора одразу все та дійсно підтвердила факт обману (є всі скріншоти) та сказали писати на форум.

P.S. Насправді, я впевнений, ви розумієте, що людина дійсно обманула, бо пофакту він сам цього не заперечує. Не розумію, чому ви це просто так пропускаєте, адже людина і надалі виставляє оголошення про продаж деталі, тому знову хтось може попасти на обман.

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,188
Реакції
527
Бали
198
Вітаю.
В даній ситуації Вам потрібно залишити нову скаргу, але при цьому добавити всі докази які у Вас є, обов'язково добавляйте всю переписку з тех.підтримкою. Також наголошую, неадекватний зміст скарги не підлягає розгляду.

Closed

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі