Дмитро Джокер
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 12 Тра 2023
- Дописи
- 87
- Реакції
- 73
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора: Олександр Юрчишин
- Особистий нікнейм: Дмитро Джокер
- Суть скарги: В чому полягає порушення цього правила, ви розумієте тобто відбувався продаж вудки 1,8 млн через ринок. Оскільки вудку 5-го рівня не можливо продати через ринок бо там максимальна сума не пам’ятаю десь напевно 200 тис. грн. тому я запропонував купити гравцеві в мене одяг Патріот за 1,8 млн. а потім відбувається обмін він повертає мені одяг, а далі я йому вудку 5-го рівня. Саме головне, що не було обходу комісії та податків, оскільки гравець коли купив одяг Патріот відбулася автоматична сплата податку .Тобто виходить він у мене не одяг а купив вудку 5-го рівня. Мені цікаво в чому закладається порушення правил. Наприклад він купував у мене через обмін, тобто була передача коштів 1,8 млн. на карту. Тобто в любому випадку відбувалась сплата податків. Ви розумієте, що я йому ту вудку відав та не просто так отримав кошти 1,8 млн. У мене цієї вудки немає яку я продав гравцеві. Тепер перейдемо до ринку зробіть нормальні суми продажу вудок 5-го рівеня, ну це не логічна вудка 5-го рівеня можлива сума точно не пам’ятаю 200 тис. грн..,оскільки якщо її крафтити та купляти гравців матеріали сума вийде набагато більшою ніж максимальна сума продажу на ринку.
Тобто я сам хотів щоби мене не заблокували за обман бо мене викинуло по технічним проблемам гри. Та в гравця є запис як я зник, але ж всі умови виконав договору не обманув його і сам звернувся до вас за допомогою для свого страхування. Далі пройшов час ми з гравцем поспілкувались тобто ніхто з нас немає претензій. Тому я попросив закрити скаргу її закрили, оскільки її було закрито. Але чому ви її переоглядали мені цікаво якщо я автор маю право попросити у вас закрити скаргу та її було закрито.
Ви заблокували мене, що я діяв в межах справедливості. Навіть не обманув гравця а саме головне я навіть не знав, що так не дозволено робити згідно правил проекту UKRAINE GTA.
В чому полягає порушення цього правила, ви розумієте тобто відбувався продаж вудки 1,8 млн через ринок. Оскільки вудку 5-го рівня не можливо продати через ринок бо там максимальна сума не пам’ятаю десь напевно 200 тис. грн. тому я запропонував купити гравцеві в мене одяг Патріот за 1,8 млн. а потім відбувається обмін він повертає мені одяг, а далі я йому вудку 5-го рівня. Тобто виходить він у мене не одяг купив вудку 5-го рівня. Мені цікаво в чому закладається порушення правил. Наприклад він купував у мене через обмін, тобто була передача коштів 1,8 млн. на карту. Тобто в любому випадку відбувалась сплата податків. Ви розумієте, що я йому ту вудку відав та не просто так отримав кошти 1,8 млн. У мене цієї вудки немає яку я продав гравцеві. Тепер перейдемо до ринку зробіть нормальні суми продажу предметів, ну це не логічна вудка 5-го можлива сума точно не пам’ятаю 200 тис. грн..
Тобто я сам хотів щоби мене не заблокували за обман бо мене викинуло по технічним проблемам гри. Та в гравця є запис як я зник, але ж всі умови виконав договору не обманув його і сам звернувся до вас за допомогою. Далі пройшов час ми з гравцем поспілкувались тобто ніхто з нас немає претензій. Тому я попросив закрити скаргу її закрили, але чому ви її переоглядали мені цікаво якщо я автор я маю право попросити у вас закрити її згідно правил Ukraine GTA але ж знову адміністрація сама порушила правила проекту Ukraine GTA.
Ви заблокували мене, що я діяв в межах справедливості. Навіть не обманув гравця а саме головне я навіть не знав що так не дозволено робити згідно правил проекту UKRAINE GTA.
Дивиться чому коли адміністратор Максим Клонекс блокує без жодних причин це нормально бо вже була така ситуація, що мене заблокували на 3 дні де доводив по цій скарзі https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Максим-Клонекс-блокування-без-жодних-причин-та-помста-мені-бо-по-іншому-не-розум-Благаю-не-втручатися-нікому-ГА-ЗГА-Лише-для-Сергія-Коваленка.231739/, що не скоював цього порушення. Саме головне адміністратор Максим Клонекс сам порушив правила тобто помиково видав покарання але я відбув термін блокування 2 дні з 3 днів та навіть він не мав ніяких доказів порушення. Ви написали, що адміністратора умовно зробили попередження. Але ж адміністратор сам здійснив порушення правил проекту Ukraine GTA видали умовне попередження адміністраторові. Мені приходь думка, що на проекті Ukraine GTA завжди буде правий адміністратор. Навіть якщо адміністратор скоїв порушення правил проекту проти гравця ніколи адміністратор не буде нести покарання. Дивиться я зараз вже жалкую про те, що розпочав свій шлях на проекті Ukraine GTA бо завжди гравець винен це завдяки адміністрації у мене така думка бо ви іноді робите неприпустимі речі та мені вже нікуди діватися, оскільки я витратив 2 роки на свій аккаунт, і не хочу щоб була марна витрата часу та я не з тих гравців які шкодять проекту навпаки я навіть допомагав знаходити баги на проекті звертався на форум щоби вирішили проблеми з багами та навіть отримував винагороду від проекту Ukraine GTA. Я граю лише в Ukraine GTA та навіть інших ігор у мене немає на ПК і відіграв вже дуже багато часу на проекті десь 7 тис. годин а можливо і більше. Далі хочу продовжити грати але з нормальним ставлення адміністрації до гравців. Якщо то людскі розібратися більш детально зануритися в правило 2,16 я навіть його не порушив я вже декілька разів про це нагадував, оскільки не було ніякого обходу комісії бо комісія була знята системно та додаткових коштів я не отримував. Якщо логічно подумати порушення немає, оскільки була укладена угода з гравець в продажі вудки 5-го рівня за допомогою одягу Патріот була сума 1,8кк. Гравець купує одяг Патріот, тобто вудку 5-го рівня по угоді та відбувається обмін він повертає мені одяг а я йому вудку 5-го і комісії була системно знята з продажем одягу та додаткових виплат не було. Тобто обходу комісії теж не було зрозумійте це зняття коштів відбулося від суми 1,8кк та немає тут порушення правил 2,16.
Прошу Вас розблокувати мій аккаунт та дати шанс мені, оскільки я навіть не знав про це правила. Якщо уважно зачитати це правило та звернути увагу на суть привила яке включає обхід комісії та не сплати податків. Але ж у моєму випадку я продав одяг 1,8кк через намет та відбулася сплати податків (комісія) при купівлі гравцем одягу Патріот та відбувся обмін я йому вудку 5-го рівня а він повертає мій одяг, а саме головне відбувся продаж вудки 5-го рівня та додаткових передавань коштів не було і обходу комісії теж зрозумійте.
Прошу теж дати умовне попередження оскільки я звичайний гравець та я навіть не знав про це правила але вже буду знати на майбутнє прошу розблокувати мій акаунт. Дивіться адміністратора Максима Клонекса який мене помилково заблокував отримав умовне покарання. Тобто адміністратор Максим Клонекс теж вчинив порушення правил Ukraine GTA, але ви йому дали умовне попередження. Ми всі люди робимо похибки без цього життя неможливе. Прошу вас дати умовне попередження на майбутнє буду знати про це правило такого більше не повториться, як кажуть в народі на вуса собі намотав. Саме головне ви мене заблокували по моїй скарзі.
Дивиться я як гравець який себе підстрахував, тобто ситуація могла скластися по іншому оскільки в гравця був запис коли мене вибило з гри по іншому я зник. Гравець подає на мене скаргу за обран 1,8 млн я навіть би не побачив скаргу та отримав покарання у вигляді блокування 6000 днів. Я як справедливий гравець діяв на випередження цієї ситуації. Оскільки коли мене вибило з гри я відразу заново зайшов до гри та віддав вудку 5-го рівня бо гравець її купив у мене за 1,8 млн. з допомогою одягу Патріот та повернув мій одяг Патріот мені - нагадую вам при купівлі одягу гравцем відбулася комісія по іншому оплата податків. Тобто виходи не було ніякої передачі грошей бо відбувся продаж вудки 5-го рівня та саме головне у мене її немає якби гравець повернув мені вудку 5-го рівня назад це було б порушення правил. В результаті я сам себе вирішив під страхувати а в результаті отримав блокування. Лишився без вудки 5-го рівня та отримав блокування. Яка різниця продажу ви розумієте, що неможливо вудку 5-го рівня виставити в наметі за 1,8 млн. якщо там напевно максимальна ціна 200 тис. грн. та яка різниця як би гравець мені скинув кошти 1,8 млн. на банківську карту все одно відбулася сплати податків.Оскільки була таж сама комісія державного податку. Також якщо логічна подумати коли гравець купує майно та сплачує гравцеві за товар на банківську картку – це ж теж відбувається передача грошей, оскільки гравець отримує кошти на банківську карку під це також підпадає під правило 2,16. Так само гравці продають нерухомість більше ніж державна вартості та отримають доплати на банківську картку це теж є передача коштів. Тобто підпадає під те правило 2, 16 по якому мене заблокували.
Прошу вас зв'язатися зі мною в діскорді (desk_666) або я з вами зв'яжуся. Для пояснення всієї ситуації бо перепису не все можна зрозуміти просто вислухайте мене я хочу все пояснити та так буде набагато зручніше ви від мене все почуєте. Дивиться якось не логічно коли гравець продає чи купляє ігрові валюти за реальні кошти ви просите зв'язатися з вами щоби гравець пояснив свої дії. Я теж хочу пояснити всю ситуацію, оскільки якщо по людськи я навіть не порушив це правило бо коли я продав одяг Патріот за 1,8кк відразу відразу відбулася сплати комісії при купівлі гравцем одягу та відбувся обмін він повертає мені одяг а я йому вудку 5-го рівня, якщо логічно подумати то відбулася продаж вудки 5-го рівня і була оплати комісії та не було ніякого обходу комісії.
Прошу вас розблокувати мій аккаунт або в крайньому випадку дайте все пояснити, а далі зробіть вивід по цій ситуації після розмови зі мною. Не гарно буде з вашої сторони навіть не дати шанс пояснити мені та вислухати мене. В реальному житті навіть злочинцеві дають слово щоби він пояснив свої дії.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Для-ЗГА-та-ГА-Можливо-гравець-id-206493-по-дасть-скаргу-за-обман-але-відбувся-виліт-з-гри-та-всі-умови-договору-виконано-тобто-ситуацію-вирішено.236270/ ,
5. Дата походження: 07.12.2024
Останнє редагування: