Григорій Бандаренко
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 10 Кві 2023
- Дописи
- 129
- Реакції
- 88
- Бали
- 33
- Нікнейм адміністратора:Олександр Юрищин
- Особистий нікнейм:Григорій Бандаренко
- Суть скарги:Оскарженя перевірки скарги -Скарга . На мене надійшла скарга , а саме від Ярослав Безсмертний він подав скаргу за причиною "Нон рп Задержание" Вся ситуація в нього починається с того що він цитую :Зашол в игру затем поехал перестовлять венил на авто там рядом возле тюнинга центра был полицейский который про-сто так на меня накинул /purs он это воопревых зделал без отикровки нечего не сказал и после этого я выщел с тюнинга центра я забагался затем перезайшол в игру и мне дали 2 часа деморгана хотя я только заметил что накинул он на меня /purs только на видео. Але в мене все починалося з того що він порушував пдр я його попросив надати паспорт він почав дбшити та коли я його наздогнав він вийшов. Потім він вертається до тюненгу та машина вже в орієнтувані я його витягаю та він знову офається ) . 3 раз він приїзджає та я на нього вже кидаю /purs та дістаю браво він знову офається та на цей раз попадає в кпз та йде писати скаргу на форум мов який я нон рп .... )) Чуєте цей абсурд та сюди можна ще приписати веденя в оман адміністрацію яка перевіряла скаргу.Цікаво ви важаєте якщо ви катаєтесь на Ролс Ройс то вас не можна чіпати?
- Дата походження:07.07.2024