Розглянуто "Олександр Юрчишин" / "Оскарження"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Григорій Бандаренко

Кошовий отаман
Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
129
Реакції
88
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора:Олександр Юрищин
  2. Особистий нікнейм:Григорій Бандаренко
  3. Суть скарги:Оскарженя перевірки скарги -Скарга . На мене надійшла скарга , а саме від Ярослав Безсмертний він подав скаргу за причиною "Нон рп Задержание" Вся ситуація в нього починається с того що він цитую :Зашол в игру затем поехал перестовлять венил на авто там рядом возле тюнинга центра был полицейский который про-сто так на меня накинул /purs он это воопревых зделал без отикровки нечего не сказал и после этого я выщел с тюнинга центра я забагался затем перезайшол в игру и мне дали 2 часа деморгана хотя я только заметил что накинул он на меня /purs только на видео. Але в мене все починалося з того що він порушував пдр я його попросив надати паспорт він почав дбшити та коли я його наздогнав він вийшов. Потім він вертається до тюненгу та машина вже в орієнтувані я його витягаю та він знову офається ) . 3 раз він приїзджає та я на нього вже кидаю /purs та дістаю браво він знову офається та на цей раз попадає в кпз та йде писати скаргу на форум мов який я нон рп .... )) Чуєте цей абсурд та сюди можна ще приписати веденя в оман адміністрацію яка перевіряла скаргу.Цікаво ви важаєте якщо ви катаєтесь на Ролс Ройс то вас не можна чіпати?
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Початок-"Тиць" , Продовженя-"Тиць" , Тен код-0:07 / 1:41 Кінець-"Тиць"
  5. Дата походження:07.07.2024

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець! Цю інформацію потрібно було надати адміністратору в приватні повідомлення форуму.

Владислав Форс😈

QuadForce👻 | 04
Активний гравець
Реєстрування
10 Чер 2023
Дописи
1,350
Реакції
676
Бали
213
Вітаю, гравець отримає покарання у вигляді Вихід з гри під час погоні - Попередження та DB - 15 хвилин деморгану!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі