Відмовлено Олександр Юрчишин | Погрози

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Лишевський

Будь-які дії мають свої наслідки
Реєстрування
26 Тра 2024
Дописи
91
Реакції
81
Бали
63
Веб-сайт
vk.com
Нікнейм адміністратора: Олександр Юрчишин
Особистий нікнейм: Олег Лишевський
Суть скарги: Погрози покаранням та неправильне застосування правил!
Я подав скаргу на рішення адміністратора, оскільки вважав його рішення не досконалим. У своїй скарзі я лише запитав про джерела доказів, що підтверджують факт порушення, і не розголошував жодної конфіденційної інформації.

Однак адміністратор відповів мені таким чином: Якщо ви будете нависно намагатися писати часто скаргу на лідера, де порушень з його сторони не виявлено. Вам буде видано покарання в грі у вигляді блокування акаунту за спробу зливу.

Згідно з цією відповіддю, я отримав погрозу блокування акаунту за подання скарги, що, на мою думку, є порушенням моїх прав як гравця. У моїй скарзі не було розголошення жодної конфіденційної інформації про адміністрацію чи інших гравців. Я лише запитав про джерела доказів, що стосуються мого порушення.

Зазначаю, що правило «Злив особового складу» (6.36) застосовується до ситуацій, коли розголошуються конфіденційні дані адміністрації, гравців, фракцій чи кланів. У моєму випадку не було подібного. Я лише намагався отримати справедливу відповідь щодо свого порушення.

Прошу вас розглянути цей випадок, оскільки я вважаю, що така відповідь адміністратора є несправедливою і порушує мої права на подання скарг та отримання обґрунтованого рішення.

Дякую за увагу до моєї ситуації та за справедливий розгляд моєї скарги.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): «Перегляд»
Дата походження: 05.03.2025​

Олександр Юрчишин

Пенсіонер | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,142
Реакції
1,159
Бали
253
Вітаю!
Відповідь з моєї сторони, була доцільна та коректна, ви будучи гравцем, намагаєтесь злити лідера з посади.

Щодо ваших слів:
Зазначаю, що правило «Злив особового складу» (6.36) застосовується до ситуацій, коли розголошуються конфіденційні дані адміністрації, гравців, фракцій чи кланів. У моєму випадку не було подібного. Я лише намагався отримати справедливу відповідь щодо свого порушення.
В даному правилі нічого не сказано про розголос якоїсь інформації, в даному правилі UKRAINE GTA було чітко сказано.

6.36. "Злив особового складу" - Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день

Не важаю вашу скаргу доречною, щодо моїх дій та відповіді.

Очікуйте відповідь від ГА/ЗГА

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,817
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
Адміністратор надав відповідь
Вас було попереджено про дані правила і покарання за них

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі