Олег Лишевський
Будь-які дії мають свої наслідки
Нікнейм адміністратора: Олександр Юрчишин
Особистий нікнейм: Олег Лишевський
Суть скарги: Погрози покаранням та неправильне застосування правил!
Я подав скаргу на рішення адміністратора, оскільки вважав його рішення не досконалим. У своїй скарзі я лише запитав про джерела доказів, що підтверджують факт порушення, і не розголошував жодної конфіденційної інформації.
Однак адміністратор відповів мені таким чином:
Згідно з цією відповіддю, я отримав погрозу блокування акаунту за подання скарги, що, на мою думку, є порушенням моїх прав як гравця. У моїй скарзі не було розголошення жодної конфіденційної інформації про адміністрацію чи інших гравців. Я лише запитав про джерела доказів, що стосуються мого порушення.
Зазначаю, що правило «Злив особового складу» (6.36) застосовується до ситуацій, коли розголошуються конфіденційні дані адміністрації, гравців, фракцій чи кланів. У моєму випадку не було подібного. Я лише намагався отримати справедливу відповідь щодо свого порушення.
Прошу вас розглянути цей випадок, оскільки я вважаю, що така відповідь адміністратора є несправедливою і порушує мої права на подання скарг та отримання обґрунтованого рішення.
Дякую за увагу до моєї ситуації та за справедливий розгляд моєї скарги.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): «Перегляд»
Дата походження: 05.03.2025
Особистий нікнейм: Олег Лишевський
Суть скарги: Погрози покаранням та неправильне застосування правил!
Я подав скаргу на рішення адміністратора, оскільки вважав його рішення не досконалим. У своїй скарзі я лише запитав про джерела доказів, що підтверджують факт порушення, і не розголошував жодної конфіденційної інформації.
Однак адміністратор відповів мені таким чином:
Якщо ви будете нависно намагатися писати часто скаргу на лідера, де порушень з його сторони не виявлено.
Вам буде видано покарання в грі у вигляді блокування акаунту за спробу зливу.Згідно з цією відповіддю, я отримав погрозу блокування акаунту за подання скарги, що, на мою думку, є порушенням моїх прав як гравця. У моїй скарзі не було розголошення жодної конфіденційної інформації про адміністрацію чи інших гравців. Я лише запитав про джерела доказів, що стосуються мого порушення.
Зазначаю, що правило «Злив особового складу» (6.36) застосовується до ситуацій, коли розголошуються конфіденційні дані адміністрації, гравців, фракцій чи кланів. У моєму випадку не було подібного. Я лише намагався отримати справедливу відповідь щодо свого порушення.
Прошу вас розглянути цей випадок, оскільки я вважаю, що така відповідь адміністратора є несправедливою і порушує мої права на подання скарг та отримання обґрунтованого рішення.
Дякую за увагу до моєї ситуації та за справедливий розгляд моєї скарги.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): «Перегляд»
Дата походження: 05.03.2025