Відмовлено Олександр Юрчишин/ Реклама в віп, неадекватні дії, Диморган просто так!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Катана

᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
Реєстрування
18 Кві 2023
Дописи
107
Реакції
37
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Юрчишин
  2. Особистий нікнейм: Наразій Климюк
  3. Суть скарги: Адмін написав рекламу у віп в заборонений час коли я і інші гравці почали йому вказувати на порушення правил він себе відкинув на 1 мінуту в мут за рекламу у віп коли цей срок повинен бути від 30 мінут. Дальше тих людей які почали йому щось казати почали мутити і саджати в деморган просто так. І я в тому числі, посадив за стрільбу в воздух в ЗЗ хоча на фрапс видно що територія коло бункера не була зеленою зоною. Дальше мене мутить адмін Євгеній малиновський за Обґрунтовану критику адміна.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 11:12

Назар Катана

᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
Реєстрування
18 Кві 2023
Дописи
107
Реакції
37
Бали
31
Жду пояснень від ЗГА або ГА по поводу цього, а не як завжди "з вердиктом адміністратора згоден!". Поясніть дії адміна що до порушення нього самого правил гри і деморган просто так.

Назар Катана

᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
Реєстрування
18 Кві 2023
Дописи
107
Реакції
37
Бали
31
Кста за рекламу у віп гравця Саня Чіназенкоо він замутив на 30 мінут а себе на мінуту. Ну ми поняли всю суть. Який б не був вердикт по цій темі всім гравцям які бачили віп чат і які бачуть цю тему понятно. Я уже цим довільний

Назар Катана

᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
Реєстрування
18 Кві 2023
Дописи
107
Реакції
37
Бали
31
UPD: Якщо там зелена зона але не системна і я не правий просто дайде мут адміністратору за рекламу в віп але не на мінуту а на 30, і дайте докази. Я буду довільний)

Андрій Темницький

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
26 Гру 2023
Дописи
964
Реакції
448
Бали
123
Вітаю, шановний гравець!
Переглянувши докази від адміністратора, виношу вердикт: Адміністратор видав покарання вірно
Територія поруч з бункером - це ЗЗ, ви отримали за це покарання!
Потім почали обговорювати дії адміністратора у віп чаті, тим самим порушивши правило UKRAINE GTA 4.12.1.

З адміністратором, який написав у віп чат рекламу - проведу бесіду
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі