Відмовлено Олександр Юрчишин | Скарга | Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тимур Гунько

Кошовий отаман
Реєстрування
11 Сер 2025
Дописи
28
Реакції
58
Бали
16
1. Ваш нікнейм: Тимур Гунько
2. Нікнейм порушника: Олександр Юрчишин
3. Суть скарги:
Прошу переглянути рішення Генерала ЗСУ щодо мого звільнення та внесення до ЗЧС на місяць. Інцидент із наїздом на Генерала був чистою випадковістю, викликаною критичним пролагом інтернет з'єднання. На фрапсе чітко видно розсинхронізацію та проблеми з пінгом у цей момент.

Попри очевидний технічний фактор, Генерал віддав наказ ГУР затримати мене та передати співробітникам СБУ, після чого мене звільнили. Вважаю такі дії перевищенням повноважень та упередженим ставленням, оскільки карати гравця за проблеми з інтернетом — несправедливо. Прошу зняти ЗЧС та відновити мене на звання старшого солдата або компенсацію! Бо цим лідер ще більше підбиває на 0 повагу гравців до мене та затруднює подальший розвиток! Також я визнаю вину щодо того що я був на отз, але видавати ЗЧС навіть на тиждень це надто суворе покарання, моя думка //by Гунько
4. Доказ порушення (скриншот/відео): як докази докріплюю трудову книгу та таблицю ЧС 01 Сервер | Центральна Україна
5. Дата порушення: 26.05.2026

Олександр Юрчишин

L ЗСУ | Центральна Україна [01]
Лідер
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,201
Реакції
1,154
Бали
253
Вітаю!
Не бачу сенсу щоб вам оскаржували ЗЧС, оскільки за 3-4 дні перебування в організації, від вас були не одноразові порушення, на які вам не одноразово робили зауваження, які були проігнорованими.
Окрім цього у вас були не одноразові порушення в інших державних організаціях.

Очікуйте відповідь від адміністрації!

Анна Соколовська

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,213
Реакції
1,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець.

З огляду на масові порушення в інших організаціях за які ви отримували бесіди, покарання та безпосередньо за неодноразові порушення у фракції ЗСУ - покарання у вигляді ЗЧС на один місяць є обґрунтованим.
Також переглянувши вашу історію покарань, де майже щодня вам як під час перебування в державних організаціях, так вже і після видачі ЗЧС, видавались покарання адміністрацією за різноманітні порушення - дійти до висновку, що ви розумієте суть своїх порушень, буде не обʼєктивним.

Хочу звернути увагу, що у вашому зверненні відсутні будь-які нотки прояву жалю за здійснені вами порушення, а навпаки присутні звинувачення у виданому покаранні, що свідчить про неусвідомлення вами здійснених порушень та відсутність зроблених висновків.

Це не максимальний термін внесення в загальний чорний список. Тому відбувайте покарання та не порушуйте надалі.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі