Відмовлено Олександр Юрчишин

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
11 Тра 2024
Дописи
95
Реакції
61
Бали
23
Нікнейм адміністратора: - Олександр Юрчишин
Особистий нікнейм: Даниіл Запоріжжя
Суть скарги: 25.06.2024 вночі о 23:23 Я перебуваючи на службі по формі їхав з лівого берега Дніпра на правий берег Дніпра. Влетів в службовий автомобіль НПУ тому, що він майже стояв на місці без аварійних проблискових маячків і за тормозити я просто не мав змоги. Після чого Адміністратор Юрчишин вийшов з автомобіля без відігровки RP застосував тайзер та кайданки. Після чого через декілька хвилин в мене мигнуло світло. Записати відео доказ чи зробити screenshot я просто не зміг. Знизу надам докази, що в мене мигнуло світло та докази покарання.

Питання до Адміністрації:
- Як пан Юрчишин можу взаглі перебувати у фракції та проводити будь-які Role play дії, якщо Адміністрація не вважається Role play персонажами. Вони просто не можуть бути Role play персонажами, а Тим паче вчиняти будь-які дії до Role play персонажів, якщо це не стосується порушень правил проекту.

- пан Юрчишин грубо порушив правила проекту.

- До того ж, як мені могли видати покарання, якщо для того, щоб його видати повинні бути докази мого порушення. Вони не були показані на форумі. З цього я можу припустити, що пан Юрчишин напряму звʼязався з Адміністратором Джо Барбарой після чого мені видали це покарання.

- Не хай нададуть докази того, що я дійсно порушив, а саме Вихід з гри ( під час арешту) попередження 1/3

- Після чого я отримав warn та був звільненний з фракції ДКВС.

- Я хочу справедливості до всіх і кожного, але якщо адміністрація дозволяє собі вести себе, як їм заманеться то це максимально не справедливе відношення до кожного граця не тільки до мене.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Покарання-https://imgur.com/a/7wkiqS7
Докази що офнули світло-https://youtube.com/shorts/42_vjtNjI8k?si=wcOMT-jFnL7Hta99

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець! Отримав відео-докази від адміністратора. Покарання було видано вірно. Усі моменти розибрали з адміністратором.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі