Розглянуто Олексій Ігнатенко, Данило Ігнатенко, Олексій Черевач, Данило Сова// Обхід покарання за допомогою Мультиакаунту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Шелбі

Шановний гравець
Реєстрування
17 Лют 2023
Дописи
366
Реакції
44
Бали
28
1. Нікнейм гравця: Данило Сова, Данило Ігнатенко, Олексій Черевач, Олексій Гайс
2. Особистий нікнейм: Олександр Шелбі
3. Суть скарги: Гравцям: Данило Сова, Олексій Черевач видали ЗЧС на 3 місяці, данні гравці створили мульти акаунт, та вступили до НПУ, тому попрошу вас покарати данних гравців
4. Особисті докази (скриншот/відео): Нажаль докази про створення мультиакаунтів, є лише у Адміністрації, і вони можуть перевірити
5. Дата порушення: Дізнався 20.06.2023

Томі-Черевач

Dream big, start small, but most of all, start 🥋
Реєстрування
21 Гру 2022
Дописи
110
Реакції
265
Бали
68
Шановна адміністрація , доброго вечора . Дивітся данна людина зливає нас тому що ми його вбили на івенті ( + у нас акаунт з нового пристрою )
Ще ось інформація з держ. порталу навіть якщо з старого пристрою:
2.7. Дозволено зареєструвати виключно 2 ігрових аккаунта на сервері, де перший основний, а інший твінк аккаунт

2.9. Заборонено мати на мультиакаунтах майно: будинок/квартиру/бізнес, якщо воно вже є на основному обліковому записі. За порушення правил блокуються два облікові записи.
10. Заборонено взаємодію основного акаунту з мультиаккаунтом (передача ігрової валюти, майна тощо).
2.7. Дозволено зареєструвати виключно 2 ігрових аккаунта на сервері, де перший основний, а інший твінк аккаунт

Слава Україні
Героям Слава

Олександр Шелбі

Шановний гравець
Реєстрування
17 Лют 2023
Дописи
366
Реакції
44
Бали
28
Шановна адміністрація , доброго вечора . Дивітся данна людина зливає нас тому що ми його вбили на івенті ( + у нас акаунт з нового пристрою )
Ще ось інформація з держ. порталу навіть якщо з старого пристрою:

2.9. Заборонено мати на мультиакаунтах майно: будинок/квартиру/бізнес, якщо воно вже є на основному обліковому записі. За порушення правил блокуються два облікові записи.
10. Заборонено взаємодію основного акаунту з мультиаккаунтом (передача ігрової валюти, майна тощо).

Слава Україні
Героям Слава
Відповідь з моєї сторони: Скаргу написав не тільки із за цього, а тому що Гравець Данило Сова зливає мої фото, які я показував коли ми спілкувалися у Діскорд, Стосовно нового пристрою, я прошу Адміністрацію перевірити, якщо за результатами перевірки, Гравець Данило Ігнатченко, та Олексій Ігнатченко дійсно обходять покарання, тому надати нове покарання, на розгляд адміністрації, так Мульти Акаунт дозволено, але якщо на одному із них немає покарання.

Томі-Черевач

Реєстрування
21 Гру 2022
Дописи
110
Реакції
265
Бали
68
Відповідь з моєї сторони: Скаргу написав не тільки із за цього, а тому що Гравець Данило Сова зливає мої фото, які я показував коли ми спілкувалися у Діскорд, Стосовно нового пристрою, я прошу Адміністрацію перевірити, якщо за результатами перевірки, Гравець Данило Ігнатченко, та Олексій Ігнатченко дійсно обходять покарання, тому надати нове покарання, на розгляд адміністрації, так Мульти Акаунт дозволено, але якщо на одному із них немає покарання.
Дивітся п. Гайдаш ви мої також зливаєте в Discord,

Олександр Шелбі

Шановний гравець
Реєстрування
17 Лют 2023
Дописи
366
Реакції
44
Бали
28
Попрошу Вас не надсилати повідомлень та очікувати відповіді Адміністрації, так як ситуацію із вашої сторони, ви надали вище.

Томі-Черевач

Реєстрування
21 Гру 2022
Дописи
110
Реакції
265
Бали
68

Олександр Шелбі

Шановний гравець
Реєстрування
17 Лют 2023
Дописи
366
Реакції
44
Бали
28

Олександр Шелбі

Шановний гравець
Реєстрування
17 Лют 2023
Дописи
366
Реакції
44
Бали
28

Томі-Черевач

Реєстрування
21 Гру 2022
Дописи
110
Реакції
265
Бали
68
Шановна адміністрація дивітся ще 1 факт:
Він зливає тому що : я працюю в НПУ це із-за поганих відносин!
Прикріпляю докази:

Олександр Шелбі

Шановний гравець
Реєстрування
17 Лют 2023
Дописи
366
Реакції
44
Бали
28

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
2,212
Реакції
782
Бали
213
Вітаю, передав ГА/ЗГА

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі