Схвалено Олексій Барбара// Не знает правил

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кетті Бархатная

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
3 Жов 2023
Дописи
135
Реакції
261
Бали
68
1. Сервер у діскорді: 03
2. Нікнейм теха: Олексій Барбара
3. Особистий нікнейм (Discord):
seeskate
4. Суть скарги:

Здравствуйте!
Случилась неприятная ситуация с модерацией Discord. Мой соклановец упомянул в чате ГС Неоф, чтобы узнать, почему она выдала догану за нарушение, которое было зафиксировано 10 дней назад. На это модератор ответил: "Не тегайте администрацию без причины, или получите наказание в игре." Я не поняла, к чему было это написано, если нарушений с нашей стороны не было.

Я ответила ему: "Ну так если мы не согласны с решением, нам просто молчать? Может, человек просто хочет это решить сам, а не через форум." На что модератор ответил: "Це все тоді робиться через форум. Не згодні — оскарження на форум. 4.12.1. Заборонено обговорювати/критикувати дії адміністрації. | Мут до 60 хвилин. Це про всяк випадок, нагадав."

Хотя я прекрасно знаю правила и не нуждаюсь, чтобы мне их напоминали. Мой соклановец написал: "Душно," так как мы не поняли, зачем нам объясняют правила и указывают, что можно, а что нельзя.

На это модератор ответил: "Шановний, ви розмовляєте з модератором, а не з другом."

Теперь возникает вопрос: какое право модератор имеет так общаться с игроками? По сути, нарушений правил сервера с нашей стороны не было.

Моего соклановца это разозлило, и он поставил реакцию "клоун" на сообщение модератора, за что получил мут. Однако модератор, вместо того чтобы просто выдать наказание, упомянул его в общем чате с целью унизить, написав: "Покарання вам було видано за реакції. Приємної гри."

На мой взгляд, модератор максимально некомпетентен в своей работе.
5. Доказ: (скриншот/відео):
Указала все выше
6. Дата походження:
22.11.2024

Діана Романова

02 | Західна Україна
Реєстрування
14 Січ 2023
Дописи
150
Реакції
48
Бали
33
Вітаю.

Шановний гравець,
Розглянувши детально ситуацію, яка виникла, надаю відповідь : Робота модератора полягає не лише у боротьбі з наслідками порушень правил та видачі покарань за ці порушення, а і у попередженні порушень. Даним модератором Вас було попереджено про недоцільність згадування адміністратора у каналі Спілкування (жодного покарання при цьому видано не було, лише попереджено.) Так само тривало до того моменту, поки з сторони Вашого співкланівця не було зафіксовано порушення, за що і було видано покарання (по факту порушення).

З приводу характеру відповідей модератора - дійсно він має бути іншим, за що ми приносимо вибачення. З даним модератором буде проведено сувору бесіду та винесено дисциплінарне покарання.

Бажаємо приємної гри та відсутності подібних непорозумінь.

Схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі