Розглянуто Олексій Барбара

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даніїл Лаурен♡

?
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
843
Реакції
1,130
Бали
153
1. Сервер у діскорді: 03
2. Нікнейм модера: Олексій Барбара
3. Особистий нікнейм (Discord): qirs4301
4. Суть скарги: Видав покарання за "Спілкування не за темою каналу", хоча його там фактично не було. Сидів в каналі очікування обзвону, він мені каже:
- На кого ви очікуєте обзвон?
Я відповів:
- Це таємниця.
Та за це він мені видав покарання, коли фактично він там сам знаходився. В регламенті модерації не прописані окремі права щодо модераторів, що вони можуть бути в войсі в якому заборонено. Також хочу зауважити, що там були також учасники які не мали ніякого відношення до обзвону, але чомусь покарання не було видано.
5. Доказ: (скриншот/відео):
тиць
6. Дата походження: 04.12.2024

Діана Романова

02 | Західна Україна
Реєстрування
14 Січ 2023
Дописи
150
Реакції
48
Бали
33
Вітаю.
Зауважу, що канал Очікування обзвону - це спеціалізований канал, де можуть перебувати гравці, що очікують та готуються до обзвону, та мають спецільний тег [K-..]. Для звичайного спілкування гравців є декілька каналів спілкування, також є можливість створити свій приватний канал, та перебувати там стільки, скільки бажаєте та запрошувати друзів.
Щодо видачі покарань, покарання у вигляді попередження було видано усім присутнім у каналі, на що вони відреагували та вийшли, чого не зробили Ви, за що отримали покарання у вигляді Муту.
Щодо дій модератора, покарання видано не зовсім коректно, на цю тему з ним проведена робота.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі