Влад Глущик
Gay007
1. Нікнейм гравця: Олексій Гаврілав
2. Особистий нікнейм: Владислав Глущик
3. Суть скарги: Бігав по б/у в пошуках автівки, і тут приїзжає " Олексій " я запитав ціну і ми заговорились, поїздили та пообсуждалив се в решті решт дшли до умов які ви бачите на відео. Він предложив схему типу " На б/у стоїть огранічєніє від 200к ціна тому давай ти мені гроші а я тобі машину передам через адміна " я повірив бо тільки сьогодні скачав гру, продиктував умови та перекинув гроші, через декілька десятків секунд він вийшов з гри. Якщо це був краш або щось по типу то хай просто передасть авто!
2. Особистий нікнейм: Владислав Глущик
3. Суть скарги: Бігав по б/у в пошуках автівки, і тут приїзжає " Олексій " я запитав ціну і ми заговорились, поїздили та пообсуждалив се в решті решт дшли до умов які ви бачите на відео. Він предложив схему типу " На б/у стоїть огранічєніє від 200к ціна тому давай ти мені гроші а я тобі машину передам через адміна " я повірив бо тільки сьогодні скачав гру, продиктував умови та перекинув гроші, через декілька десятків секунд він вийшов з гри. Якщо це був краш або щось по типу то хай просто передасть авто!
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 03.06.2023ТАЙМКОДИ
- 01:09 - Погоджується на умови згоди.
- 2:04 - Говорить про якийсь чудо-спосіб передавання авто, тоді я не сумнівався але тепер прослуховую і розумію що то очевидний розвод...
- 02:40 - Перевів йому 82.500 ( через коміссію надішло 80.850 ).
- 04:16 - Виходить з гри.
- 04:31 - Пробиваю /time .
P.S. : Я би хотів щоб повернули не гроші а автівку бо договір був саме на неї. Це тільки моє бажання і нічого більше, я би був радий автівці.