Розглянуто Олексій Мазепа,Лідера СБУ Дніпра//булінг гравця

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

RandomNick1

♡𝔅𝔯𝔞𝔱 ℨ𝔞𝔰𝔱𝔲𝔭і𝔠𝔞 ℨ𝔞 𝔅𝔯𝔞𝔱𝔞♡
Реєстрування
18 Лип 2024
Дописи
18
Реакції
15
Бали
6
Нікнейм лідера/заступника: Олексій Мазепа,Лідера СБУ Дніпра
Особистий нікнейм:Самуїл Фаретті
Суть скарги:Я Просіл Застпуник СБУ Дніпра мне перевисти до ДКВС Даний Мне Ігноруючи 2 дня ідут 3 сутки потім вони начиют мне булить Группі і Лідеру це по кайфу і Адмистратору потім Вони За Просто Так Даю Догану і так Лідер Спікуюся самной лс це жах і плюс Полковник СБУ Дніпра Мне оманули на Перевод І Вони Порушел одно Статтю За булінг неповнолітньої чи малолітньої особи передбачений штраф від 850 до 1700 грн або громадські роботи від 20 до 40 годин. За такі дії, вчинені повторно протягом року після або групою осіб – штраф від 1700 до 3400 грн або громадські роботи на строк від 40 до 60 годин. Прошу Покарти Полковника і Лідера і Адмистратора Фрапс еслі що умене
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Дата походження:26.07.2024

Останнє редагування:

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
Вітаю,
Ви декілька днів назад писали про те, що хочете перевод. Вам адекватно пояснили, що наразі лідер\заступник зайнятий, вони не можуть перевести. Після того, ви почали грубити лідеру\заступнику та спілкуватись так, наче Вам хтось щось повинен.
Після того Ви почали писати мені в особисті в телеграмі, на що отримали відповідь, що лідер\заступник має повне право відмовити Вам у переводі, якщо він аргументував свою позицію. Так і було, у вас мало людей, що і є аргументацією зі сторони лідера\заступника. Якщо Вам не хочуть схвалювати перевод, Ви могли звільнитись ЗВБ. Що наразі я і бачу.
Щодо спілкування з лідером буде проведена бесіда. Наразі, порушень від лідерів\заступників я не бачу.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі