Відмовлено Олексій Медвідь/Мут без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вільям Гром

Модератор | Південна Україна
Реєстрування
7 Жов 2023
Дописи
71
Реакції
41
Бали
63
Нікнейм адміністратора: Олексій Медвідь
Особистий нікнейм: Оливер Хансен
Суть скарги: я був викликав адміністрацію та спитав чому не перевиртаєте авто якщо воно перевернулося через баг я розмовляв нормально з ним без оска, я розмовляю на тему нон рп драйв та він думає те що я казав якщо я в реальному житті можу кататися по полям на автівці то чому в грі це вважається нон рп драйв, я в реальному житті можу взяти джипа та кататися я спитав чому тут так вважається нормальним тоном він почав перебивати казати що це не повага до адміністрації. Я не бачу в тому що я питав та казав поганого, але адміністратор вирішив по своєму!
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут докази не потрібні
Дата походження: 2024-02-05 12:12:48

Олексій Медвідь

Центральна Україна [01]
Реєстрування
27 Гру 2022
Дописи
186
Реакції
67
Бали
33
Вітаю шановний гравець. Спочатку коли я прилетів до вас на репорт я вам надав відповідь що ми не перевертаєм ОТЗ бо такі правила, на що ви мені відповіли:"Так я через баг перевернувся ви взагалі нормальні чи шо?" на що я вам надав попередження адже на мою думку це є неповажним ставленням до будь кого, не тільки до адміністрації. На моє попередження ви відреагували так наче я сказав що ви на мене лаєтесь чи ще якось стараєтесь образити. Дальше ви сказали:"*********************************** тоді для чого ви создані на цьому сервері якщо ви ніфіга не чіните, ніфіга не робите на цьому сервері" на що я зробив вам ще одне попередження на яке ви сказали що ви і так спілкуєтесь обережно і мене не "Оскорбляєте" та далі почали бесіду з фрази:"Смисил існування вас на цьому сервері..." на що я зробив ще попередження на що ви знов агресивно зреагували і продовжили надалі розказувати мені що адміністрація нічим не займається а просто існує і не допомагає гравцям і може тільки сидіти на форумі. Це слухати я міг довго але я всетаки хтів вам нагадати що ви граєте на РП проєкті і надав декілька ідей що ви можете зробити адже в реальності вам не прилетить адміністратор та переверне авто, також я навів приклад чим ми справді займаємось та ви мене перебили сказавиши що в реалі немає людей які телепортуються по всьому світу та людей садять в КПЗ, на що я вам навів прикладом що в реалі ви і незможете їздити на легковому авто по полям та по багні на що ви мені сказали що можна та казали щось типу:"Хочете провірити? Давай ти приїзджай до мене в Київ ми скинемось по 15 тисяч та перевіремо" після чого я вам видав мінімальне покарання. На мою думку ви заслуговували більшого покарання але я просто хтів завершити дурну бесіду.
А тепер я б хтів запитати вас, чи було б вам приємно якщо б я вам сказав на вашу тяжку працю що вона не потрібна і вона немає сенсу бо це не вигідно для мене?

Всі докази я надав ГА/ЗГА, тож очікуйте їхньої відповіді.

Вільям Гром

Модератор | Південна Україна
Реєстрування
7 Жов 2023
Дописи
71
Реакції
41
Бали
63
Вітаю шановний гравець. Спочатку коли я прилетів до вас на репорт я вам надав відповідь що ми не перевертаєм ОТЗ бо такі правила, на що ви мені відповіли:"Так я через баг перевернувся ви взагалі нормальні чи шо?" на що я вам надав попередження адже на мою думку це є неповажним ставленням до будь кого, не тільки до адміністрації. На моє попередження ви відреагували так наче я сказав що ви на мене лаєтесь чи ще якось стараєтесь образити. Дальше ви сказали:"ЗАБІЯКА$%ЗАБІЯКА$%ЗАБІЯКА$%ЗАБІЯКА$%ЗАБІЯКА$% тоді для чого ви создані на цьому сервері якщо ви ніфіга не чіните, ніфіга не робите на цьому сервері" на що я зробив вам ще одне попередження на яке ви сказали що ви і так спілкуєтесь обережно і мене не "Оскорбляєте" та далі почали бесіду з фрази:"Смисил існування вас на цьому сервері..." на що я зробив ще попередження на що ви знов агресивно зреагували і продовжили надалі розказувати мені що адміністрація нічим не займається а просто існує і не допомагає гравцям і може тільки сидіти на форумі. Це слухати я міг довго але я всетаки хтів вам нагадати що ви граєте на РП проєкті і надав декілька ідей що ви можете зробити адже в реальності вам не прилетить адміністратор та переверне авто, також я навів приклад чим ми справді займаємось та ви мене перебили сказавиши що в реалі немає людей які телепортуються по всьому світу та людей садять в КПЗ, на що я вам навів прикладом що в реалі ви і незможете їздити на легковому авто по полям та по багні на що ви мені сказали що можна та казали щось типу:"Хочете провірити? Давай ти приїзджай до мене в Київ ми скинемось по 15 тисяч та перевіремо" після чого я вам видав мінімальне покарання. На мою думку ви заслуговували більшого покарання але я просто хтів завершити дурну бесіду.
А тепер я б хтів запитати вас, чи було б вам приємно якщо б я вам сказав на вашу тяжку працю що вона не потрібна і вона немає сенсу бо це не вигідно для мене?

Всі докази я надав ГА/ЗГА, тож очікуйте їхньої відповіді.
Ви говорите що не можливо по полям їздити? Тоді як трактора, джипи їздять?

Олександр Міракл

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Вер 2022
Дописи
2,979
Реакції
1,012
Бали
213
Вітаю, шановний гравець
Покарання видано вірно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі