Розглянуто Олексій Медвідь // Оскарження муту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Шевчук

Легенда проєкту
Активний гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
668
Реакції
460
Бали
108
1. Нікнейм адміністратора: Олексій Медвідь
2. Особистий нікнейм: Микола Шевчук 560
3. Суть скарги: Шановний Адміністратор, я вибачаюсь, але за слово в репорт "покличте ГС/ЗГС Держ / С МВС фастом" видавати мут на 3 години ну це бред повний. ГС/ЗГС держ був потрібен для зняття варну людині, якій помилково видав Адміністратор ось тут, але замість допомоги отримав покарання. А також мені сказали очікувати, але так і ніхто не прийшов.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
5. Дата походження: 18.01.2024

Олексій Медвідь

Центральна Україна [01]
Реєстрування
27 Гру 2022
Дописи
186
Реакції
67
Бали
33
Вітаю!
Насправді ви написали:"ГС/ЗГС держ /с мвс сюда фастом",
що являється нешанобливим ставленням до адміністрації за що ви і отримали своє покарання.
До держ структур я відношення не маю томі і дав відповідь на репорт:"Вітаю.Очікуйте на відповідь адміністратора. Приємної гри"
Очікуйте відповідь керівництва.

Микола Шевчук

Легенда проєкту
Активний гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
668
Реакції
460
Бали
108
То на вашу думку, якщо кожен гравець буде писати слово "фастом" то це нешанобливе ставлення? Це повна некомпетентність від Адміністратора. Ще я не розумію де тут нешанобливе ставлення? Слово "фастом" в перекладі з англ. означає" швидко" або ж від слова fast (швидко) (або по теперішньому сленгу) Тобто замість допомоги в репорт я отримав покарання, то виникає питання навіщо придумали репорт? Щоб видавати за кожне неправильне слово покарання? Я скільки був на Адміністраторі [5 lvl] я такого чуда не бачив...

Очікуємо відповідь від ГА/ЗГА

Кетті Міракл

Центральна Україна
Реєстрування
28 Лют 2023
Дописи
1,293
Реакції
664
Бали
198
Вітаю.

Покарання буде знято.
"Фастом" можна збігати в магазин, наприклад, але якщо вам потрібен адміністратор швидко, то так і напишіть "ГС/ЗГС Держ, терміново потрібна ваша допомога".
Гарного настрою та приємної гри на UKRAINE GTA.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі