Відмовлено Олексій Медвідь / Рішення Суду

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Ратушний

Активний
Реєстрування
16 Лип 2023
Дописи
78
Реакції
48
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Олексій Медвідь
  2. Особистий нікнейм: Влад Ратушний
  3. Суть скарги: Мене посадили в деморган на 15 годин, за якесь рішення суду, вони там шось порішали і мене посадали на такий довгий срок, мені так розяснили адміни якого я визвав, що вони назбирали якісь відкати, де вони збирали не понятно, ті шо з форума за них отсидів вже, ще вони сказали що ви них така система дуже якась не понятна значіть судили по рп а посадили не по ньому, любий другий вже б удалив би гру не всіх є зараз время сидіть по 15 часов, або садіть в кпз там хотя би можна скоротить срок в ДКВС або в деморгані але менше 5-8 годин ну не 15. Я в загалі в перше бачу що б когось садили в деморган за це.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Screenshot_2.png
  5. Дата походження:20.11.2023

Євген Кірамзіт

Кошовий отаман
Реєстрування
10 Жов 2023
Дописи
86
Реакції
96
Бали
48
Повідомляю вас шановний п.Ратушний, вас було затримано згідно правил проведення арешту підсудного за рішенням суду.

Вас було засудженно по кримінальній справі №10992, вам було призначено запобіжну міру у вигляді позбавлення волі строком на 15 років, у правилах проведення судових засідань чітко прописано (1 рік = 1 година). З судової зали працівниками СБУ та ДКВС було доставленно на територію ДКВС, після чого згідно правил конвоювання та доставлення засудженого до ДКВС вас було відправленно до Деморгану на той час який вам призначив суд.

Повідомляю вас про те, що жодних порушень з боку адміністратора Олексія Медвідя НЕ БУЛО!

Не порушуйте більше, гарного відпочинку!

Кримінальна справа "Владислав Ратушний"

Влад Ратушний

Активний
Реєстрування
16 Лип 2023
Дописи
78
Реакції
48
Бали
21
Та взагалі шо я порушив? На 15 годин деморгану це шо взагалі я в перше за всю ігру бачу що б когось садили за це. Що ще за справа 10992, мені дали срок через щур великий не кажиться. Ви там ще щось казали про якісь порушення. Де ви їх взяли откуда там було приблизно около 10 де вони взяли?

Євген Кірамзіт

Кошовий отаман
Реєстрування
10 Жов 2023
Дописи
86
Реакції
96
Бали
48
Ознайомтесь з кримінальною справою!
Та взагалі шо я порушив? На 15 годин деморгану це шо взагалі я в перше за всю ігру бачу що б когось садили за це. Що ще за справа 10992, мені дали срок через щур великий не кажиться.

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Ознайомтесь з Кримінальним кодексом України:
ТУТ
Правила проведення суду:
ТУТ

Рішення деморгану видано вірно.
Очікуйте відповіді керівництва!

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю! Зверху вам надали відповідь адміністратори. Коли проводиться суд, завжди стоїть слідкуючий адміністратор і згідно всіх правил видає покарання "За рішенням суду".

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі