Розглянуто Олексій Нирка ДМ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
25
Реакції
7
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Максим Клімовськийй
2.Нік порушника Олексій Мирка
3. Суть скарги: Підїхав по рп хотів забрати с карманів телефон тіпа гроші все це без кайданок, людина почала уїжати я стрельнув по колесах і поїхав далі бо не догнав би потім він приїхав почав матюкатися постріляв мою машину оскорбив мене сказав шо йому всеодно на форум я рахую шо тут Пг- коли почав втікати потім дб за те шо стріляв по машині та оск игрока, судити вам також якшо винуватим буду я то я з цим буду згоден
таймкод 1.20 я зупинився біля нього
1.29 він почав тікати я відкрив вогонь по колесах
2.12 він зявляється таранить мені машину
2.29-2.46 мати в мою сторону
2.47 стрільба по моїй машині
Далі в основному нічого цікавого тільки пару матів і оскорблений
4.Докази порушення

Влад Темщик

Ст. Модератор | Центральна Україна [01]
Мл.Адміністратор
Реєстрування
21 Лип 2024
Дописи
208
Реакції
86
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Максим Клімовськийй
2.Нік порушника Олексій Мирка
3. Суть скарги: Підїхав по рп хотів забрати с карманів телефон тіпа гроші все це без кайданок, людина почала уїжати я стрельнув по колесах і поїхав далі бо не догнав би потім він приїхав почав матюкатися постріляв мою машину оскорбив мене сказав шо йому всеодно на форум я рахую шо тут Пг- коли почав втікати потім дб за те шо стріляв по машині та оск игрока, судити вам також якшо винуватим буду я то я з цим буду згоден
таймкод 1.20 я зупинився біля нього
1.29 він почав тікати я відкрив вогонь по колесах
2.12 він зявляється таранить мені машину
2.29-2.46 мати в мою сторону
2.47 стрільба по моїй машині
Далі в основному нічого цікавого тільки пару матів і оскорблений
4.Докази порушення
Вітаю, шановний гравець!
Оглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!
Гравець Олексій Мирка (48646) отримає покарання:
деморган 20хв+мут 60хв
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
Гравець Максим Клімовськийй (170599) отримає покарання: деморган 20хв+мут 20хв
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі