Розглянуто Олексій Фростік || Втручання в РП процес+ NonRP Drive|| Для ЗГА/ ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Лис 2023
Дописи
31
Реакції
10
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора:Олексій Фростік
  2. Особистий нікнейм: Бодя Ваків
  3. Суть скарги:Олексій Фростік втрутився в Рп процес а саме показав НПУ Д( маю здогадки що це Тимофій Авенчук, тому в подалі, для опису скарги буду виокристовувати його, якщо це не так перевірте по логам та видайте правильне покарання) де я знаходжусь після чого НПУ Д Полковник Тимофій Авенчук вів команду ./purs не бачачи мого айді і т.д . звідси випливає що адміністратор передав йому моє айді (також хочу ще додати щоб видали покарання Тимофію Авенчуку) після чого Сам Адміністратор почав їхати по нонрп (Хочу зауважити я перший не їхав!!! а взяв приклад після нього). Коли я поав віддалюватись від патрульної автівки він почав глушити мені двигун.Тому хочу мінімум догану для полковника НПУ Д та Точно диссциплінарне стягнення з Адміністратора за перевищення повноважень.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): доказ ситуації тик Тайм код 00:55 - 02:17
  5. Дата походження:18.12 2024

Тимофій Авенчук👑

Полковник НПУ | 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
807
Реакції
773
Бали
153
Вітаю! Я Полковник НПУ Д Тимофій Авенчук. Надам Вам відповідь на Ваші запитання. Ваш ID я знаю через те що його було видно на фрапсі кримінальної справи: доказ. Через це ми Вас і шукали. Втручання в РП процес від адміністратора: у адміністратора був вимкнений червоний нік нейм, тому він являється РП персонажем. /purs я вам прописав, щоб ви не вийшли з гри, як це було раніше, за що ви отримали /warn, ось доказ: доказ.

Тому, що ми можем звідси взяти: Ми Вас шукали, через те що на Вас була відкрита кримінальна справа. А п.Олексія Фростіка я позвав, щоб він мені допоміг, через те що мені було б важко самому Вас затримати. Не вважаю, що були порушення від мене. Від П.Слідкуючого побачив NonRP Drive.

Очікуйте відповіді від ЗГА/ГА

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,015
Реакції
2,698
Бали
253
Вітаю.

Адміністратор отримає дисциплінарне стягнення.

З приводу полковника НПУ Д, він дійсно побачив ваше айді через кримінальну справу.
Інформація з приводу Тимофія Авенчука буде передана ГС/ЗГС держ і вони винесуть покарання згідно правил.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі