Зачинено Олексій Хофман/заборона переводу в іншу фракцію.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євгеній Куртов

Кошовий отаман
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
109
Реакції
66
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: Олексій Хофман
  2. Особистий нікнейм: Євгеній Куртов
  3. Суть скарги: Я наразі перебуваю в НПУ. Хотів після того як піде даний лідер, а саме Олег Яворівський, піти в іншу державну організацію. Сьогодні, виникла така ситуація: я прямо написав в групі особового складу в телеграм, те що я бажаю перевестись в іншу державну організацію, після чого даний адміністратор, а саме пан Олексій, написав що я маю без вагомої на те причини переводитись лиш після 24 серпня. На мою думку це пов'язано з парадом. Нижче в даному чаті я пояснив пану Олексію Хофману, що я фізично не зможу бути присутнім на даному заході, тому що маю дуже малий FPS та не повідомив йому те що також в реальному житті не буду перебувати вдома, з особистих причин. Бо сам недавно дізнався про це. На це він мені відповів щоб я по максимуму вижав FPS, але я цього не можу зробити, я не маю кошти на те, щоб оновлювати свій ноутбук, в плані технічних можливостей. Прошу надати мені можливість переводить між державними організаціями. Буду дуже вдячний за розгляд скарги, та розуміння моєї ситуації.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Мяу
  5. Дата походження: 20.08.2025

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,071
Реакції
847
Бали
253
Зачинено на прохання автора.
Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі