Розглянуто Олексій Хоффман / by R. Kushynada // вибачення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Абсолют

Кошовий отаман
Реєстрування
10 Лис 2024
Дописи
48
Реакції
69
Бали
21
Нікнейм адміністратора: Олексій Хоффман // by R. Kushynada
Особистий нікнейм: Олександр Абсолют
Суть скарги: Хочу попросити щирі вибачення у адміністрації та вже попросив їх у Єгора Новгородського. Внаслідок варну я тепер не можу захищати рідні вулиці Дніпра, я втратив інтерес до гри. Я доходив до цього звання дуже довго та мені дуже прикро що із за своєї визнаної халатності його втратив. Ще внаслідок варну я мабуть занесен до чс фракції, а за цей час вона стала мені рідною та навіть частиною життя. Мені прикро що під час процесуальних дій я забув одне з найголовніших правил держ. організацій(3.18). Я обіцяю, що такого ніколи не повториться. І я буду діяти згідно ВСІМ правилам! Людина вчинила багато злочинів, внаслідок цього я і видав стільки покарань. Прошу зняти варн та дозволити повернутися в НПУ Д до найліпшого складу та найкращого генерала за весь час - пана Артура Адамса. Ще раз приношу вибачення та прошу зняти варн і дозволити долучитися до НПУ Д!!!
Посилання на скаргу:
тик
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): прикріпив до тексту

Дата походження: 14.02.2025

Вкладення

• Screenshot_2025-02-15-09-37-29-540_com.discord.jpg
    Screenshot_2025-02-15-09-37-29-540_com.discord.jpg
    369.9 Кб · Перегляди: 64
  • IMG_20250215_093123_065.jpg
    IMG_20250215_093123_065.jpg
    466.1 Кб · Перегляди: 65

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,268
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Покарання у вигляді Warn ви можете відбути, дочекавшись закінчення терміну, або зняти за допомогою донат-послуги.
Стосовно повернення до фракції, це питання вам слід вирішувати з керівництвом організації.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі