Ян Булл
Шановний гравець
- Реєстрування
- 29 Вер 2025
- Дописи
- 111
- Реакції
- 44
- Бали
- 33
1. Ваш нікнейм: Ян Булл
2. Нікнейм порушника: Олексій Астрафурік
3. Назва організації порушника: ВРУ
4. Суть скарги:
Предісторія.
Мною була подана "заява до прокуратури", складена по формі, з дотриманням рп.
При складанні заяви я керувався Законом про НПУ, а саме розділом II, стаття 6, пункт 1.
Сама скарга.
Відповідь прокурора на рп скаргу швидше нагадує відповідь адміністратора на скаргу про чітера, повна відсутність рп..
PS.
Також прошу переглянути законодавчу базу, і добавити пункт:
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тут
6. Дата порушення: 23.11.25
2. Нікнейм порушника: Олексій Астрафурік
3. Назва організації порушника: ВРУ
4. Суть скарги:
Предісторія.
Мною була подана "заява до прокуратури", складена по формі, з дотриманням рп.
При складанні заяви я керувався Законом про НПУ, а саме розділом II, стаття 6, пункт 1.
Так як я не знайшов в законодавчій базі "Конституції України" (Є тільки "Конституція Подільського Краю"), я оперував статтею з реальної Конституції України.1. Поліція у своїй діяльності керується Статутом НПУ, Конституцією України, Кодексом України про Адміністративні Правопорушення, Кримінальним кодексом України, наказами Міністра МВС та іншими нормативно-правовими актами.
Сама скарга.
Відповідь прокурора на рп скаргу швидше нагадує відповідь адміністратора на скаргу про чітера, повна відсутність рп..
Вердикт:
Порушень з боку співробітника поліції не виявлено.
Система - це система
А RP - це RP
Згадки про "систему" та "рп" в рп документі, це маячня. Також заяву відхиляють, а не зачиняють.Зачинено!
PS.
Також прошу переглянути законодавчу базу, і добавити пункт:
Без цього пункту представники виконавчої влади можуть безкарно виносити штрафи, або накладати всякого роду обмеження на гравців декілька разів за одне і теж порушення, що є не нормальним як в рамках гри, так і в цивілізованому світі в принципі.Ніхто не може бути двічі притягнений до юридичної відповідальності одного виду за одне й те саме правопорушення.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тут
6. Дата порушення: 23.11.25