Тарасік Альварез
Technical Support Ukraine Games Team
- Реєстрування
- 20 Кві 2024
- Дописи
- 103
- Реакції
- 63
- Бали
- 33
- Нікнейм адміністратора: Олена Багірова та Євген Миколайович
- Особистий нікнейм: Тарасік Альварез #1179
- Суть скарги: Хочу висловити обурення з приводу ситуації, що склалася під час мого звернення до адміністрації серверу в репорт. Я повідомив про порушення правил гравцем (DM у GZ), проте реакція з боку адміністраторів була формальною — відповідь була, однак жодних дій не було вжито. Складається враження, що адміністрація або халатно ставиться до своїх обов’язків, або використовує репорти для банального "фарму репортів(активності)", не надаючи при цьому реальної допомоги гравцям.Після того, як я повторно звернувся в репорт із уточненням щодо подальшої реакції, відповіді я не отримав взагалі. Це викликає серйозні сумніви в об'єктивності та відповідальності адміністрації.
Я наполягаю на тому, щоб було перевірено, чи взагалі хтось із адміністраторів в зазначений час використовував команди /sp або /tp для взаємодії зі мною чи гравцем-порушником. Вважаю, що якби адміністрація виконала свої обов’язки належним чином, ситуації, яка склалася, вдалося б уникнути.
Аргумент "в адміністратора не було доказів" є неприпустимим, оскільки саме адміністратори відповідають за фіксацію порушень, оперативне реагування та підтримання порядку на сервері. Також, адміністратор це гарант безпеки та дотримання правил на ігровому сервері. Відсутність доказів — це проблема адміністратора, а не гравця, який звертається за допомогою.
Прошу розглянути цю скаргу серйозно, вжити відповідних заходів до осіб, які проявили бездіяльність, а також надати мені зворотній зв’язок щодо результатів розгляду.
Заздалегідь дякую за розуміння та відповідальне ставлення. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
- Дата походження: 27.05.2025
Останнє редагування: