Розглянуто Олесандр Міракл || Не згоден з вердиктом адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Добрий

Активний
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
84
Реакції
176
Бали
36
  1. Нікнейм адміністратора: Олесандр Міракл
  2. Особистий нікнейм: Олександр Топов 737
  3. Суть скарги:Шановний Олександ Міракл не погоджусь з вашим вироком тому,що ця особа заслуговує на більше покарання ніж 7 днів.
    Неодноразово погрожувала мені та моїй сім'ї в особистих повідомленнях,надаю вам матеріал також хочу підкреслити,що після отримання покарання особа забила на правила сервера та продовжила грати на 01 сервері тим самим обійшла бан та порушила правила сервера.
    Щоб поставити себе на перше місце,дана особа втрутила старшу та головну адміністрацію у своїх цілях тим самим висміяла їх.
    Прошу розглянути цей матеріал і винести покарання для даного гравця.
    Моя думка такі гравці(люди) не мають грати на нашому проєкті, погрожувати та знущатися з гравців, саме мені не нехочеться грати з такими особами та проводити свій вільний час.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тык 1 тык 2
  5. Дата походження: 04.01

Олександр Міракл

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Вер 2022
Дописи
2,979
Реакції
1,012
Бали
213
Вітаю, шановний гравець
Рішення було прийняте на основі історії покарань. При наступному подібному порушенні - гравець отримає блокування на довший час.
На рахунок листування в особистому діскорді - на жаль немає 100% доказів що це він, тому радив би заблокувати змогу писати Вам даній людині та не витрачати свій час/нерви на людей котрі пишуть подібне.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі