Владислав Каряка
Мы должны развивать коррупцию ?
- Реєстрування
- 13 Бер 2023
- Дописи
- 318
- Реакції
- 213
- Бали
- 48
1. Нікнейм лідера/заступника: Ольга Вишньовська - лідер МР Д
2. Особистий нікнейм: Владислав Каряка
3. Суть скарги:
Я, Владислав Каряка хочу подати скаргу на порушення правил гри з боку гравця Ольги Вишневської, яка одночасно займає дві важливі державні посади: Мера міста Дніпро та Генерального прокурора.
Відповідно до правила "Non Role Play" (Дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії), подібне поєднання посад є неприпустимим і суперечить принципам реалістичного рольплею. В реальному житті, на жодній з цих посад не може одночасно перебувати одна й та ж особа, адже між ними існують кардинальні функціональні та організаційні відмінності, що робить їх поєднання нелогічним та неприязним для ігрової атмосфери.
Мер міста Дніпро - це виконавча посада на місцевому рівні, що вимагає безпосереднього управління містом, вирішення поточних питань і взаємодії з іншими органами влади.
Генеральний прокурор - це посада, що відповідає за нагляд за дотриманням законів і розслідування кримінальних справ на державному рівні. Обов'язки Генерального прокурора є абсолютно окремими від функцій мера.
Чому це порушує канони RP?
Прошу вас розглянути це питання та вжити необхідних заходів для забезпечення дотримання правил та покращення ігрової атмосфери.
Заздалегідь дякую за увагу до моєї скарги.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Призначення на посаду Генерального прокурора
Призначення на посаду лідера Мерії міста Дніпро
5. Дата походження: 11.11.2024
2. Особистий нікнейм: Владислав Каряка
3. Суть скарги:
Я, Владислав Каряка хочу подати скаргу на порушення правил гри з боку гравця Ольги Вишневської, яка одночасно займає дві важливі державні посади: Мера міста Дніпро та Генерального прокурора.
Відповідно до правила "Non Role Play" (Дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії), подібне поєднання посад є неприпустимим і суперечить принципам реалістичного рольплею. В реальному житті, на жодній з цих посад не може одночасно перебувати одна й та ж особа, адже між ними існують кардинальні функціональні та організаційні відмінності, що робить їх поєднання нелогічним та неприязним для ігрової атмосфери.
Мер міста Дніпро - це виконавча посада на місцевому рівні, що вимагає безпосереднього управління містом, вирішення поточних питань і взаємодії з іншими органами влади.
Генеральний прокурор - це посада, що відповідає за нагляд за дотриманням законів і розслідування кримінальних справ на державному рівні. Обов'язки Генерального прокурора є абсолютно окремими від функцій мера.
Чому це порушує канони RP?
- Конфлікт інтересів: Коли одна людина займає дві взаємопов’язані, але різні державні посади, виникає очевидний конфлікт інтересів. Як можна бути об'єктивним у виконанні функцій Генерального прокурора, якщо ця ж особа контролює політику міста Дніпро як мер? Це створює умови для зловживання посадовими повноваженнями та нечесної гри.
- Невиправдане поєднання посад: В реальному житті такі комбінації посад неможливі через значні обов'язки та відповідальність, які кожна з них передбачає. Поєднання таких функцій в одних руках суперечить логіці реального управління та порушує атмосферу гри.
- Зниження ігрової атмосфери: Це поєднання посад може створити дисбаланс в грі, адже одна людина отримує надмірну владу, що може негативно вплинути на геймплей інших учасників, позбавляючи їх рівних умов для розвитку і взаємодії.
Прошу вас розглянути це питання та вжити необхідних заходів для забезпечення дотримання правил та покращення ігрової атмосфери.
Заздалегідь дякую за увагу до моєї скарги.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Призначення на посаду Генерального прокурора
Призначення на посаду лідера Мерії міста Дніпро
5. Дата походження: 11.11.2024