- Реєстрування
- 9 Лип 2024
- Дописи
- 53
- Реакції
- 29
- Бали
- 63
Вітаю! Мене звати Тимофій Дмитрович. Розпочав грати з серпня 2024 року. Моя пропозиція щодо покращення - це оновлення Укрзалізниці. Укрзалізниця є єдиної фракцією, де не було жодного оновлення. Я зараз знаходжусь на посаді Заступника Лідера УЗ та в мене є деякі пропозиції.
1. Нові потяги + інтер'єр
Головне, щоб хотілось це швидкісний потяг "Hyundai Rotem" більш відомий усім, як ІнтерСіті. Щодо облаштування інтер'єру, в потягу наразі нажаль його немає. Було б дійсно круто, якщо б зробили комфортний інтер'єр для провідників та пасажирів. Також зробіть рейси до Румунії
2. Оновлення світлофорів для потягів
В УкрЗаліниці є звання "Диспетчер" (5), наразі Диспетчер працює як Заступник Лідера УЗ, пропоную змінити обов'язки Диспетчера, а саме видалити права заступника (замінити на інше звання) та зробити оновлення світлофорів, буде створений кабінет Диспетчера, щоб в кабінеті він міг керувати світлофорами та керував рухом потягів.
3. Оновлення звання "Слюсар" (1) + змінення квесту "Ремонт Колій"
Пропоную зробити невеличкий кабінет по типу "Майстерня" де він може виробляти рейки, брати інструменти, щоб виїжджати на ремонт колій. Також під час виконання ремонту, будь ласка зробіть іншу систему виконання, більш зручною або навпаки складною (на ваш розсуд)
4. Нові звання
Хотілось б, переробити повністью систему звання в УЗ. Всього буде 12 звань, як і у інших фракціях:
Касир (1)
Слюсар (2)
Майстер (3)
Черговий переїзду (4)
Помічник машіниста (5)
Машиніст (6)
Старший машиніст (7)
Машиніст-інструктор (8)
Старший склад:
Черговий по станціям (9)
Диспетчер (10)
Заступник начальника (11)
Начальник (12)
5. Роздача сухпайків
В реальному житті, УкрЗалізниця робить багато гуманітарних допомог, пропоную зробити, щоб УЗ мала можливість роздавати сухпайки іншим фракціях та також могли б брати участь на БП.
Кінцівка
Прошу закликати усю адміністрацію UG, звернути більше уваги УкрЗалізниці. Нажаль, УЗ дуже страдає, зробіть багато РП-фішок, щоб хоча б трішки покращило актив у фракції.
Останнє редагування: