В очікуванні Оновлення бізнесів, аптека!!! (Звернення до керівників проекту)

Алекс Кінг

Отаман
Реєстрування
8 Вер 2022
Дописи
57
Реакції
29
Бали
31
Доброго дня! Пишу вже другу пропозицію по покращенню бізнесу "Аптека".
Шановні керівники та власники проекту! На мою думку, оновлення бізнесів не дає рівних можливостей для власників різних типів бізнесів. Я розумію, що всі бізнеси мають різні прибутки залежно від його ціни та типу заробітку. Але чому одні можуть встановлювати свої правила і фактично монополію, наприклад, по центральному ринку, ріелторській агенції, і заробляти скільки їм завгодно, а інші можуть взагалі нічого не заробляти? Чому мій бізнес (Аптека), ринкова ціна якого при покупці була 40-50 млн, має заробляти 20-30 тис грн на день?! Він ледь покриває оренду! Вам не здається це несправедливим?
Я вже писав, і ще раз прошу: додайте в асортимент аптек можливість продажу аптечок!!! Це так складно? Чому заправки можуть їх продавати, а аптеки ні? Де логіка? Той асортимент товарів, які є в аптеках зараз, майже нікого не цікавить! Чому цього ніхто не помічає? Чому наші прохання ніхто не розглядає і ніхто до них не прислухається??? Надіюсь, що на цей раз мою пропозицію розглянуть і зроблять правильні висновки!

Останнє редагування:

Стас Ланько

Модератор | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
17 Лип 2022
Дописи
596
Реакції
412
Бали
68

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі