- Реєстрування
- 23 Бер 2024
- Дописи
- 729
- Реакції
- 420
- Бали
- 123
Вітаю шановні розробники та гравці!
Всі ми з вас щодня граємо в гру та за свою активність протягом 3 годин отримуємо бонус у вигляді рулетки, яку можна прокрутити в особистому кабінеті. Нещодавно вона зазнала змін, та почитавши відгуки від інших гравців в мене з'явилась пропозиція.
Рулетка дається за кожні 3 години у грі, тобто є багато людей, які вдень грають а на ніч стають АФК, о 06:00 обнуляється кількість награних рулеток, якщо не прокрутили. Тобто максимально можна за добу отримати 8 рулеток. Серед призів маємо:
1. 5 жовтих призів: 4 авто та 1 чоловічий скін
2. 12 червоних: 6 авто, 3 жіночих скіни, 3 чоловічих скіни
3. 10 фіолетових: 2 авто, 1 чоловічий скін, 2 жіночих скіни, вудка 5лвл, мотоблок, слот, протигаз та 10.000 досвіду
4. 7 синіх призів: 4 авто, 2 види віртуальної валюти, кусачки
5. 10 білих призів: Призи такого типу, які можна купити в пару кліків у самій грі
Щоб рулетка давалась за 6 відіграних годин, тоді за добу максимально можлива кількість отриманих рулеток буде 4 штуки. Та зробити наступні призи:
1. Жовті призи в кількості 12 шт: 6 авто, 3 аксесуари, 2 скіни(жіночий та чоловічий) та преміус статус на 30 днів.
2. Червоні призи в кількості 18 шт: 5 авто, 5 аксесуарів, 4 скіни, 2 предмети, 2 преміум статуси(14 та 7 днів)
3. Фіолетові призи в кількості 10 шт: 4 авто, 4 скіни, 1 аксесуар, 1 преміум статус(1 день)
Ідея призів, які зобразила я - не кінцевий варіант! Хочу донести, що головна ідея - прибрати ті предмети, які з легкістю можна придбати за віртуальну валюту у грі: білі та сині призи.
Дякую за увагу! Якщо вам сподобалась ідея, просувайте дану тему, ставте стрілочку праворуч(якщо ви з ПК) та знизу(якщо ви з мобільного) вгору, щоб рулетка змінилась та кожен зміг отримувати гідні призи!