Розглянуто Опять Гарбузюк(там ще ДБ було але мені лень подавати ще одну)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ромчикк ткач

Новий гравець
Реєстрування
6 Гру 2024
Дописи
17
Реакції
1
Бали
6
  1. Нікнейм гравця:Дімон Гарбузюк
  2. Особистий нікнейм:Ромчик Ткач
  3. Суть скарги:Не зіставив протокол,не перевірив тех,права,та не назвав підрозділ,тайм код де не було зіставлено протокол-2;23 та де не назвав підрозділ-0;20
  4. Докази (скріншот/відео):Тута
  5. Дата порушення:28.01.25

Анна Міллер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Бер 2024
Дописи
337
Реакції
653
Бали
98
Вітаю! Розглянувши вашу скаргу можу винести такий вердикт:
Згідно Адміністративного Регламенту:

2.8 Під час звернення до учасника дорожнього руху співробітник зобов'язаний представитися, назвавши свою посаду, звання та прізвище, пред'явити на вимогу громадянина службове посвідчення, після чого повідомити причину і мету звернення. У всіх випадках застосування заходів, що обмежують права і свободи учасника дорожнього руху, співробітник зобов'язаний роз'яснити йому причину і підставу застосування таких заходів, а також права та обов'язки учасника дорожнього руху, які виникають у зв'язку з цим.

При зупинці транспортного засобу працівник НПУ назвав своє ім'я, прізвище та надав вам посвідчення де видно його звання. Порушення не було виявлено.
Штраф був виписаний з базовою відігровкою RP, чого достатньо для RP ситуації.
З працівником буде проведена бесіда, щодо всіх недоліків відігровок та перевірки громадян.

Щодо вашої вимоги викликати адвоката:

2.9 Учасники дорожнього руху мають право оскаржити дії (бездіяльність) посадових осіб органів внутрішніх справ, що призвели до порушення їхніх прав і свобод, до органу вищого рівня, посадової особи вищого рівня, або прокурора.

Адвоката викликають при затриманні, для оскарження або зменшення сроку покарання. Так як, затримання та позбавлення волі проходе тут і зараз. А штраф ви можете оплатити коли буде можливість. Якщо ви хочете оскаржити штраф, зверніться до органів вищого рівня.

Гравець [48304] отримає покарання за 6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 20 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі