rk245
Козак
- Реєстрування
- 30 Лис 2025
- Дописи
- 20
- Реакції
- 11
- Бали
- 6
Пишу пропозицію, для чого це потрібно і як це можна реалізувати. Пропоную зробити новий вид фарму та комфорту завдяки системній оренді аксесуарів. Наприклад, якийсь ветеран сервера має унікальний аксесуар вартістю лярд, але він один, і власнику шкода його продавати, тому він може здати його в оренду не через RP-договір, а системно, не переживаючи за скам, оскільки після зазначеного терміну аксесуар автоматично повертається власнику.
3.1. Як це виглядає з боку орендаря: я шукаю аксесуар, обираю потрібний, на моєму банківському рахунку має бути вся сума одразу, я оплачую та обираю найближчий до себе поштомат. Через 5–30 хвилин (залежно від швидкості відправника) я отримую сповіщення, йду та забираю посилку, одягаю аксесуар і користуюсь ним. При натисканні на аксесуар видно, що він з клеймом. Щоб перевірити, скільки часу оренди залишилось, я заходжу в UArent → «Мої замовлення» → «Активні», де показано аксесуар і залишок часу оренди.
3.2. Як це виглядає з боку орендодавця: я заходжу в UArent, за шаблоном створюю оголошення та чекаю сповіщення, що хтось орендував мій аксесуар. Після цього у мене є 10 хвилин, щоб дістатися до поштомату і відправити посилку. Я прибігаю, граю мінігру з пакування, оплачую доставку, отримую повідомлення, що посилку відправлено, і тільки після цього отримую гроші на карту. Якщо за відведений час я не встиг відправити посилку, кошти орендаря, які він заплатив одразу, повертаються йому, а оголошення видаляється.
Додатково можна додати новий крафт з паперу та інших ресурсів для створення коробок, у яких відправляються аксесуари, або ж дати можливість купувати ці коробки безпосередньо в поштоматі.
Висновок: ми додаємо 3 нові бізнеси, які активно виводять кошти з сервера, додаємо нові напівбізнеси, що дають можливість новачкам володіти хоча б чимось і з гордістю казати, що в них є бізнес, а також додатково забираємо кошти з сервера через поштомати. Ми додаємо онлайн-маркет, який теж поступово спалює валюту. Уявно, якщо в день робиться 20 відправок — це 400к, з яких 50% згорає з сервера, а 50% переходить іншому гравцю і далі витрачається в економіці. Якщо в день робиться 50 оголошень — це 2.5кк, які згорають з сервера. Банк теж палить валюту при поповнені та знятті в банкоматі. Клеймо на речі також може спалювати валюту. Усе це можна точно прорахувати під економіку та підлаштувати під систему бізнесів, продуктів і обслуговування. Дякую за увагу.
- Додаємо новий бізнес та велику кількість малих бізнесів. Суть така: додається основний бізнес, наприклад ательє (Київ, Харків, Дніпро), в який я приходжу і мені пропонують поставити клеймо на акс/скін та отримати можливість здавати її в оренду ціна можливості 1кк (власник бізнесу отримує 100к). Для прикладу, я стаю на маркер у бізнесі, відкривається віконце, де я обираю свій аксесуар (наприклад, крила), після чого проходять спеціальні ефекти і в мене з’являється іконка цього аксесуара, але з маленьким замочком або з унікальною кольоровою рамкою навколо, а під назвою написано: «Крила. Клеймо 0001» (далі всі отримують унікальний номер).
Щоб продати акс/скін на ЦР,то треба буде зняти клеймо за гроши
- Далі йде черга купи малих бізнесів, які не займають стандартний слот бізнесу, а отримують окремий, наприклад «оренда землі». Це дає змогу малим гравцям без великого балансу володіти такою землею. На сервері є багато поштоматів та відділень НП, і ми починаємо володіти землею, на якій вони стоять. Біля кожного такого бізнесу залежно від локації різна ціна оренда такої землі дається на 3 дні - для прикладу за 200к без права продовжити і далі злітає автоматично, та на оренду стоїть кд в 60 хв що ніхто не може цю землю орендувати або через ріелторку показувати точний час зльоту, кількість таких поштоматів одночасно в оренду одному гравцю 1-3 отримуючи відсоток з пошти, яку там будуть відправляти гравці, що орендують речі. Наприклад, я володію таким поштоматом, ціна відправки однієї посилки — 20к, з яких мені як власнику йде, умовно, 3к прибутку. Управління бізнесом просте: своєчасне обслуговування інвертора або акумулятора, щоб поштомат працював 24/7.
- У телефоні з’являється нова кнопка UArent. Натиснувши на неї, ми можемо або переглянути каталог (обравши потрібні фільтри) і дивитися картинки аксесуарів, або розмістити оголошення, де ми виставляємо свої аксесуари в оренду. Процес покроковий: обираємо аксесуар, далі кількість годин оренди від 1 до 120, вказуємо ціну за 1 годину і тиснемо кнопку «Опублікувати оголошення» за 50к. Через 1 годину оголошення автоматично видаляється або видаляється одразу, якщо хтось взяв аксесуар в оренду.
3.1. Як це виглядає з боку орендаря: я шукаю аксесуар, обираю потрібний, на моєму банківському рахунку має бути вся сума одразу, я оплачую та обираю найближчий до себе поштомат. Через 5–30 хвилин (залежно від швидкості відправника) я отримую сповіщення, йду та забираю посилку, одягаю аксесуар і користуюсь ним. При натисканні на аксесуар видно, що він з клеймом. Щоб перевірити, скільки часу оренди залишилось, я заходжу в UArent → «Мої замовлення» → «Активні», де показано аксесуар і залишок часу оренди.
3.2. Як це виглядає з боку орендодавця: я заходжу в UArent, за шаблоном створюю оголошення та чекаю сповіщення, що хтось орендував мій аксесуар. Після цього у мене є 10 хвилин, щоб дістатися до поштомату і відправити посилку. Я прибігаю, граю мінігру з пакування, оплачую доставку, отримую повідомлення, що посилку відправлено, і тільки після цього отримую гроші на карту. Якщо за відведений час я не встиг відправити посилку, кошти орендаря, які він заплатив одразу, повертаються йому, а оголошення видаляється.
Додатково можна додати новий крафт з паперу та інших ресурсів для створення коробок, у яких відправляються аксесуари, або ж дати можливість купувати ці коробки безпосередньо в поштоматі.
Висновок: ми додаємо 3 нові бізнеси, які активно виводять кошти з сервера, додаємо нові напівбізнеси, що дають можливість новачкам володіти хоча б чимось і з гордістю казати, що в них є бізнес, а також додатково забираємо кошти з сервера через поштомати. Ми додаємо онлайн-маркет, який теж поступово спалює валюту. Уявно, якщо в день робиться 20 відправок — це 400к, з яких 50% згорає з сервера, а 50% переходить іншому гравцю і далі витрачається в економіці. Якщо в день робиться 50 оголошень — це 2.5кк, які згорають з сервера. Банк теж палить валюту при поповнені та знятті в банкоматі. Клеймо на речі також може спалювати валюту. Усе це можна точно прорахувати під економіку та підлаштувати під систему бізнесів, продуктів і обслуговування. Дякую за увагу.
Останнє редагування: